no..:(

Otázku položila: Anonymní uživatelka #44759 13.11.2011 19:38

Takže, nevím jak začít..mám teď opravdu hrozné období. Miluju někoho, kdo o mě ztratil absolutně zájem, aniž by mi to nějak zdůvodnil.. nechodili jsme spolu, dlouho jsem ho znala předtím, akle po čase z něj vylezlo, že mě má rád atd.. někdy jsme někam zašli, vždycky byl hodný, až moc, nikdy niz nezkoušel a to je starší o několik let. Skoro rok s nikým nebyl, každý kdo ho zná neměl co špátného o něm říct. Jen byl dost zaneprázdněný. Už to bude 3 měsíce vlastně co se enkrát rozhoupal. Nespasli jsme spolu, ale nebylo daleko. Zjistila jsem, že bydlí jen 100m ode mě to je na tom snad nejhorší:( teď se mi 2 tydny uplně přestal ozyvat, jako kdyby se nikdy nic nestalo:( tak dlouhou dobu jsem bez kontaktu s ni nebyla od te doby, co jsem si to taky všechno uvědomila:((( nevím, co jsem udělala, neodepsal mi už ani na to, co jsem mu posledně napsala, potom večer co jsem ho naposled viděla, jsem mu toho dost vtmavila do očí, byl jako vyměněný:( někdo cizí.. je to na hodně dlouho to rozepisovat. Tento týden jsem to psychycky zvládala o tom předchozím bohužel nemluvím.. včera jsem hodinu problečela před jeho domem a během večera taky, samozřejmě to neví. dnes to nebylo o nic lepší, mám stále na krajíčku..:( někdy se to prostě zlomí a já nevím jak to zastavi. denně chodím a čumím mu do oken:( nevím proč ještě pořád čekám:( bojím se, že se z toho zblázním pokud se jeden z nás neodstěhuje, pokud to k něčemu vůbec povede. přemýšlím nad psychologem, protože podle mě není normální pořád jen brečet. já na něj chci zapomenout, ale už jsem toho zkusila dost..pořád mám v hlavě to, že takhle mi už s nikým nikdy nebude.. věřím tomu, je mi 19 a můj nejdelší vztah je kolem 3 měsíců.. :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Verousek8913.11.2011 19:53

    Neboj se, je ti 19, jsi mladá, ten pravý na tebe určitě někde čeká. Vybrečet se ze zklamání není nic špatného, na bolest je to kolikrát ten nejlepší lék. Pokud jsi ochotná zajít za psychologem, tak je to určitě dobrý nápad se vypovídat :) Zkus se zabavit, zajdi si zasportovat, popovídat s kamarádkama, zajdi na nákupy, něco hezkého si kup a udělej si radost. Já svůj smutek zaháněla na internetu, kde jsem si povídala s lidma a to mi pomohlo, dokonce jsem tam pak náhodou našla svého současného přítele.

  • Holka.. Je mi to líto. Jsem sice mladší ale pokusim se ti pomoct.. Musiš si hold vzít k srdci že kluci takový jsou .. Někteří jsou takový jiní zase o trošku jinačí. ale když se nad tim popřemýšlíš, tak každej je stejnej. Podle toho co píšeš a že sem i to četla asi 4x , bych řekla že tuten je zrovna hajzl, a chtěl mít jen ten pocit že tě dostane . Když se mu to konečně povedlo tak se na všechno vys*al .. Děla to hodne lidi jen proto aby meli pocit že toho druhého dostal. Musíš se naučit přesvečit sama sebe že ti ublížil že neví o co přichází a vzpomenout si na nejakou vec, která ti v te době na něm vadila aspon trošičku . nejaka vlastnost. musí byt jen se nad tim zamysli. a pak se sama přesveč a začni ho za to nenavidet. je to sice hnusný když to tak píšu. ale podle meje to jediné ktere ti pomuže.. pak možná začneš mit pocit že si mrcha.. ale človek hold tak byl stvořen . akorat y es trapila . Máš to všechno jen v momentálne v hlave. určite si krásna a cytrá holka která si akorat momentáln neví rady.. Neboj ubehne mesic dva možná rok ale on se objevý jinej kterej si te bude važit a opravdu te milovat a tvou lasku ti oplácet. I když si ted říkaš nee ja lepšího nenajdu on je dokonalej a jak me umí rozesmát a je mi s ním tak přijemne.. Ne !! Bude lepší, hezčí, chytřejší, užasnější . Jen proste překonej tohle hnusný období. Hlavne se nezabívej tema myšlenkama že si blázen že nejsi normální že potřebuješ psychologa atd. Je to uplne nomální . zažíva nebo zažl to uplne každý. ty sama to zažiješ ješte hodnekrat.:) Jen se nebooj. Bude to v pořádku!!!!

  • To, že se ti dva týdny neozval nemusí ještě znamenat nic špatného. Třeba jen přemýšlí nad tím co jsi mu napsala a nechce se k tomu zatím vyjadřovat, aby se neunáhlil. Třeba jen potřebuje čas, promyslet to, ujasnit si něco. Určitě se ti ozve a vysvětlí ti to. Je mu určitě jasný, že když bydlíte kousek od sebe, tak se dřív či později někde potkáte a nemůže dělat mrtvého brouka celou věčnost. Hold chlapi potřebují na některé věci víc času, aby si věci sami v sobě ujasnili. Ještě vyčkej, uvidíš, že se ti ozve. Hlavně bacha ať tě nenachytá jak brečíš před jeho domem, to by ti asi bylo nepříjemný a jemu by to mohlo připadat obtěžující. A netrap se, třeba se trápíš předčasně a zbytečně, když zatím nevíš o co jde. Držím palce :))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist