nízko položená placenta a anální sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #28693 27.1.2012 14:36

holky takovej asi možná i blbej dotaz - mám zakázenej sex, protože mi placenta ve 24tt lehce překrývala branku.. No ale protože poradnu mám až za nějakej ten čásek a manžel trpí (a já s ním), říkala jsem si, jestli vadí a je rizikovej i anální sex...??? přecijen samotnej styk nebejvá tak hrrr jako u klasiky a navíc nedráždím čípek, což je onen důvod, proč mám zákaz.... co holky? nevíte některá?:-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Dobrá otázka. :-) Taky by mne to zajímalo.....tak snad nám zkusšenější poradí :-D

  • Tak to netuším,ale dle mého názoru bych se raději zdržela čehokoli.Je přece mnoho praktik jak upustit páru.:-)Sice to není klasická soulož,ale určitý tlak tam asi je.No každopádně.Pokud někdo bude vědět tak si to přečtu se zvědavostí.;-):-)

  • No osobně bych taky volila jinou varyantu. Přecejenom je to hned vedle. No ale odborník nejsem. Když se to dovíš dej vědět :-)

  • mimomozek27.1.2012 21:41

    Asi tak, jestli si chceš přivodit hemeroidy, tak klidně provozuj anální sex. Ale podle mého, asi to má svůj důvod, proč se to spojuje v pochvě ne?? Jde vám jen o sex, nebo i o zdraví?

  • mimomozek28.1.2012 9:44

    Nemyslela jsem to špatně.Tady píšu úryvek z knihy o Homosexuálním chování od Ruckiho Štěpána - Anální pohlavní styk a jeho rizika:
    „S použitím kondomu i bez něj je anální pohlavní styk škodlivý především pro „přijímacího partnera“. Řitní svěrač je předurčen pouze k minimálnímu roztahování a může být tedy pohlavním stykem do této oblasti těžce poškozen.Proto také homosex. muži trpí neúměrně často různými zdravotními problémy v této citlivé oblasti. Vyskytují se u nich poruchy svěračů s mimovolným odchodem stolice, který si může vyžádat dokonce i nošení plen. Často trpí řitními vředy, trhlinami a hemeroidy. Častější je také výskyt rakoviny anu. Dále anální p.s. způsobuje, že jemná výstelka rekta určena pro shromažďování a pomalé vypuzování relativně měkkých výkalů. je během každého pohlavního styku zraňována. Dokonce i při nepřítomnosti velkého poranění tyto drobné trhlinky slizniční výstelky rekta jsou místem okamžitého vstupu pro choroboplodné zárodky přímo do krevního oběhu. Poševní výstelka je oproti tomu mnohem více odolná proti těmto traumatům a navíc je prostředí pochvy mnohem méně toxické a infekční než prostředí střeva.“

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist