nezavaznej sex s kamaradem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #31390 8.2.2012 13:15

Mela jste nektera takovyto "vztah"? jak to dopadlo, co si o tom myslite..? :) nemyslim jeden ulet v alkoholovym rausi, ale neco dlouhodobejsiho.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • jednoho takoveho ,,kamarada" jsem mela zacalo to u sexu a sexem to taky zkoncilo, nic vic se z toho nevyklubalo...horsi bude az ty se do nej treba zamilujes a on bude chtit jen ten sex..kazdy budete chtiti neco jineho a to pak spatne dopada...

  • Ahoj, ano, zažila a bylo to to nejhezčí :-) Mezi námi je taková důvěra, respekt a souznění, že jsme to zkusili... Máme se rádi... A v posteli to funguje naprosto bombasticky... Vlastně jsme pro sebe jako stvoření, podobný žebříček hodnot, sny, názory, chutě, sex. apetit atd. až na to, že se nemilujeme... trošku škoda, protože všichni okolo by si přáli, abychom spolu začli chodit... On je totiž dokonalý prototyp muže, který by mi vyhovoval... Výhodné to je v tom, že je tu vždy někdo, kdo tě objeme, ochrání, pobaví a navíc je to zcela bez závazků... Cítíš se s ním v bezpečí :-)

    Když se do toho pustíš, tak se hlavně nesmí jeden z vás zamilovat, to by pak mohlo skončit i přátelství. Když už, tak oba. A taky si nastavte pevné hranice (např. že bude konec hned, jak si jeden z vás někoho najde, že se o tom nebudete šířit, jak to bude s antikoncepcí, atd. ) Přeju ti hodně štěstí...

  • Já měla 2 roky. Chtěla jsem s ním mít vztah, ale on pořád nevěděl, co vlastně chce, takže jsme se vlastně scházeli jen na sex. Dopadlo to tak, že mě to přestalo bavit, tak jsem to skončila a tehdy můj "kamarád" mě ještě 3/4 roku na to otravoval a nechtěl mi dát pokoj, pořád nechápal, že to skončilo :( Jsem ráda, že jsem z toho utekla. Ono hodně záleží, jestli to oba berete jen jako nezávazný povyražení, nebo jestli v tom do budoucna vidíte (či jeden z vás) něco pokročilejšího. Pokud je to bráno oboustranně jako hezká zábava, neplánuješ vztah, klape vám to, apod. tak proč ne :) Já osobně v tom nic špatného nevidím, spousta lidí to odsuzuje, ale já mezi ně nepatřím :)

  • Taky jsem to tak měla,byl to bývalý,chodili jsme spolu rokpak sme se rozešli a když byla nouze tak jsme si ,,odskočili''..Ale nevím,vrátila bych to zpět,protože to zároven byl i nejlepší přítel a dost se to tím pošramotilo..

  • Já to měla asi půl roku a bylo to krásné období :-)
    My se měli rádi (dokonce moc rádi), jenže on byl po rozchodu a řekl, že s nikým vztah nechce a už vůbec ne s mladou holkou (byli jsme asi o 15 let). No a tak jsem se zařídila tak, že si to užiju a bude to můj super relax před maturitou. Když jsme mu řekla, že už nepřijedu, tak byl hodně naštvanej. Jak dobu tvrdil, že vztah nechce, tak už to tak asi začal brát (ale to mi měl včas říct, že?)
    Do dnes jsme přátelé, ale už bez sexu ;-)

  • Jo, zrovna o tom mluvili v televizi...je to "moderní" záležitost téhle doby a říká se tomu "kamarádství s benefity". je to prý docela běžné v dnešní době, protože se lidi nechtějí vázat, ale mají se jen na sex. Průšvih je ale pak, když se jeden zamiluje.

  • Ahoj, tak já něco takového zažila, když jsem žila v zahraničí, bohužel já se zamilovala a byl to strašnej průšvih, teda teď se na to dívám jinak, ale tenkrát jsem to hrozně prožívala, byl to vlastně on, kdo mě uháněl, já to vzala, jako jsem tu sama, tak co? Jenže já se zamilovala a on chtěl jenom sex. Bohužrel jsem se trápila dlouho, když zjistil, jak se věci mají, tak mě opustil, ale pak se ke mě zase vrátil, když už jsem s tím byla smířená. Nakonec jsem učinila rozhodnutí se vrátit domů a nelituji toho, potkala jsem zde užasného chlapa, kterého jsem si vzala a mám s ním dítě. Jo nikdy jsem si nemyslela, že by z něho mohla být paf, byl totiž muslim a já se vždycky divila holkám, co si je vzali. Jeho rodina chtěla, aby měl za ženu muslimku od nich. Tak se taky nakonec stalo, vzal si myslím sestřenici. No tak moje rada zní, pokud jsi si jistá, že se nezamiluješ nebo, že když se tak stane, že je možnost vztahu. Bud z toho bude vztah, nebo to bude jen pro pobavení a nebo to nedopadne. Musíš vědět sama, já si myslela, že se zamilovat nemůžu, ale stalo se.

  • petulinkaa139.2.2012 12:38

    Myslíš mit kamarada jen na sex? ano v minulosti jsem to urcite mela a jde to v pohode :-) ale musite si to jasne stavit, i kdz je mi jasny,ze to co prijde si nenaplanujs,jen je potreba aby sis uvedomila,že jde jen o sex,nic vic!!! bohuzel spousty zen se pak zamiluji a maji tendenci si ho privlastnovat,ja to tak nemela,ja to mela jasne stanoveny,ale zalezi na tobe :-) pokud hledas neco vic,do toho nechod!

  • Tak já jsem teď v podobném vztahu, spíme spolu, jinak jsme kamarádi, krom nás to ví jen další dva lidé. Ehm, tedy nutno podotknout, že jsme spolu předtím 9 měsíců chodili. Ale nebyli jsme šťastní. Pak jsme spolu asi půl roku skoro nebyli v kontaktu. Taky jsme nebyli šťastní. Teď máme sladký kompromis. Máme se moc rádi, jsme si blízcí, rádi spolu trávíme čas, ale prostě se už nemilujeme, nehodíme se k sobě. Mezi lidma to je v pohodě, jsme prostě rozešlí dobří prátelé. Když jsme spolu sami, je to zvláštní, jako bychom si neměli co říct, pak se to vždycky zvrhne a najednou si dovedeme i krásně podvídat. Vím, že tohle není moc tvůj případ, ale myslím, že čisté sexování možné je. Ale je to tenký led, buď to přátelství posílí, třeba to přeroste i v něco víc. Nebo to může přátelství zruinovat... Záleží na těch konkrétních lidech. Důležité je uvědomit si veškerá rizika a neplakat nad případně rozlitým mlékem. Přeju hodně štěstí .)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist