nevadí to klukům??

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43841 9.4.2011 21:03

ahoj nevadí klukům kdyz malé stydké pysky vycuhujou?? =( please poradte diky =)
a jeste neco :je mi mesic 13, a chtela bych se zeptat jestli na svuj vek mam prumerna nebo podprumerna prsa=) . velikost push up podprdy mam 75 A a ale mam i jednu jenom latkovou podprsenku a tam pisou ze je to 65-75 C xD a je mi .. =)
diky moc za odpovedi =)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Taky jsem to v nějakých třinácti začala řešit.. Teď je mi sedmnáct a za tu dobu se mi velké pysky ještě zvětšily a více se to "uzavřelo" .) trošku to čouhá, ale líbí se mi to. A co teprve příteli ;) Takže to fakt neřeš, většina klučičích názorů, se kterýma jsem se setkala byla jednoznačně pro ty větší a výraznější kousky ;) a je možné, že se ještě změníš .) a s prsama si vůbec nelam hlavu, co by spousta holek ve tvém věku za áčka dala .)

  • Ahoj, ja to mam podobne, jen mam vetsi jen teb jeden pysk:) Jako teenager jsem si s tim taky lamala hlavu, ale vekem poznala, ze to je fakt zbytecne. Manzelovi se to moc libi, pry si ma aspon s cim pohrat:) Co se tyka prsou, ja ve 13 nemela ani ty acka. Puberta na me prisla az v 15, kdy jsem dostala poprve mesicky a za jeden rok mi pak narostly prsa trojky, takze vsechny holky ve skole, ktery se mi driv posmivaly, ze jsem plocha, pak jen tise zavidely:) Jinak jsi rozumna, ze chces pockat, je to urcite jen a jen pro tve dobro a z vlastni zkusenosti muzu potvrdit, cim jsem starsi, tim je to lepsi:))))

  • Myslím ,že velké stydké pysky,vyčuhují každé ženě.A vím že je to uplně normální a muži to neřeší.Samozřejmě pokud je nemáte jak ženy v Africe někde u kolenou,které si sami na ně dávají závaží aby byli co nejdelší. :-)

  • Ahoj, myslím že jestli ti vyčuhujou je klukům jedno :D a taky že na takové věci jako pysky a jejich styky s klukama je ještě brzo ne? Nespěchej, já měla své poprvé ve 14 a měla jsem z toho ..... Když to porovnám s tím co jsem měla v 16. A prsa jsou každá jiná, a je jedono jestli máš A, B, nebo D. Je to opravdu normální neboj ;) Pokud se ti zdají malinká kup si push up podprsenku (má pevný tvar, uvnitř je takové menší vycpání ;))

  • Ahoj, mně je už přes dvacet šest, problém se stydkými pysky jsem řešila také. Také "vyčuhují" :-)
    A dokonce jsem stála před rozhodnutím, nechat si je upravit. Ale přitel byl zásadně proti, že te to sexy a moc se mu to líbí. I já v dnešním věku s tím už nemám problém, i když, popravdě, nahatá v sauně jsem trošku nesvá, mám pocit, že se každý kouká :-)

  • co znamená když stydké pysky vyčuhují? :DDDD

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist