nesnesitelná bolest u prvního sexu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #183751 29.1.2014 20:00

Ahoj, s mým přítelem už jsme dvakrát zkoušeli náš první sex.Problém byl ve mě už když mě prstil že to bolelo a né málo. Ale když jsme chtěli zkusit víc tak to ještě o to víc bolelo až jsem brečela z té bolesti. Zkoušela jsem tu bolest přebít silným kousáním do ruky ale ani to nepomohlo. Prošla jsem nějaké tady otázky a narazila na spoustu odpovědí, kterých se i bojím, jako třeba že bych měla kvasinky a musela na operaci.
S přítelem by jsme to oba moc chtěli abychom posílili náš vztah. Prosím poraďte co mám dělat.Cítím se kvůli tomu taková neschopná až postižená.
Nevím jestli je to jen mou psychikou jak už tu bolest očekávám, nebo že hodně sportuji a mám ji nějak poškozenou.
děkuji za odpovědi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, viem ako sa citis, aj moje 1. milovanie bola hotova katastrofa :-D, tiez som citila bolest, takze nas 1. sex trval 1 minutu, a bolelo to este niekolkokrat, ale bolo to cim dalej tym lepsie.... takze nestracajte nadej, dalej to skusajte...... ono vacsinou je to psychicka zalezitost, takze ked bude hlava OK, tak aj ostatne bude v pohode, hoci viem, ze si teraz isto vravis, ze si bola v pohode, ale zrejme nie dost... mozno nabuduce by bolo fajn pouzit lubrikacny gel, s tym vam to pojde lahsie, ale odporucam gel silikonovy, nie tie, co su na baze vody ako durex a podobne.... a mozno by bolo fajn deci vinka, tym vas nenabadam, aby ste sa opili, ale urcite vam to pomoze trosku sa uvolnit. Co sa tyka kvasiniek, tie si vyhod z hlavy, pretoze ak by si ich mala, tak by ta tam dole stipalo, bolele - proste neprijemne pocity stale, nie len pri sexe. Co pisu na nete radsej ani necitaj, nema to zmysel, kazdy kto chce si tam najde svoje.... a casto je to somarina. :-)

  • Někde jsem četla, že některé ženy mají velmi pevnou panenskou blánu a že je pak lepší, aby Ti ji gynekolog odborně šetrně narušil. Pak už půjde sex lépe. Zkus se na to zeptat, až půjdeš na prohlídku. Nebo to už ani nebude potřeba ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist