nemám žádná prsa

Otázku položila: Anonymní uživatelka #77961 20.10.2012 16:26

Dobrý den, za 3 měsíce mi bude 15 a pořád ještě nemám žádná prsa. Nemám snad ještě ani jedničky. Jsem úplně plochá, a vůbec nevím, co s tím:( Trápí mě to vůči klukům i se toho trochu bojím. Vyrosotu mi někdy vůbec alespon trochu? Není to nějaká vada? Neměla bych už navštívit gynekologa? Děkuji za radu

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, vůbec se ničeho neboj, znám mnoho holek ve stejném kolikrát i starším věku mají malá prsa ;-) U každé z nás je to individuální, někdo dospívá dříve a někdo později. Neboj určitě Ti ještě vyrostou a pokud je jiinak všechno v pořádku, máš menstruaci a nic Tě netrápí, nemáš nějaký problémy, tak bych asi osobně ještě počkala a pokud by Tě to i nadále trápilo a nespravilo se to tak by ses o tom mohla pokusit pobavit se svým gynekologem :-) ten už by Ti měl pomoci, tak přeju hodně štěstí a hlavu vzhůru každá jsme individuální ;-)

  • Simone21.10.2012 10:59

    Ahojky, pokud máš pocit, že je s tebou něco v nepořádku, tak zajdi na gynekologii nebo za svou obvoďačkou a oni tě vyšetří a řeknou ti. Pokud jsi ale zdravá, nejsi podvyživená, máš menstruaci, ochlupení apod. a jenom malá prsa, tak ti jen chci říct, že nejsi rozhodně jediná, je nás víc a nemusíš se za to stydět. Já mám taky nulky, raději chodím s nevycpanou podprsenkou a musím říct, že jsem nikdy neměla o chlapy nouzi :) Takže i když se nám v časopisech a telce snaží vnutit, že ženskost se odvíjí od velikosti prsou, tak tomu nevěř. Bude to znít jako klišé, ale fakt je to o tom vnitřním vyzařování a hlavně každému chlapovi se líbí něco jiného. Hlavu vzhůru a nedělej si z toho komplex ;)

  • ahoj, bud v klidu. ja mela prvni podprsenku az v 18 a to byla ta nejmensi velikost. ted je mi pres 30 a velikost kosicku mam AA, tedy nula nula. po pravde mi to vyhovuje, nemusim se s tim tahat, pohodlne se mi sportuje a zase tak spatne to nevypada. mas dost casu, aby vyrostly, a kdyz nevyrostou, take se s tim da zit. ted jsem tehotna a tak se zvetsily a jsem z toho spis vykulena. mensi jsou pohodlnejsi!;-)

  • JanaRad20.10.2012 18:44

    Je to asi teď pro tebe těžké, ale pokus se tím netrápit. Spíše okoukni maminku a její maminku - babičku, případně se podívej na starší fotky babičky z mládí. Podle toho poznáš, jaká prsa máte v rodině a můžeš trochu odhadovat, jak velká prsa budeš mít ty v dospělosti. Jinak ale není to na 100% jistota, že budeš mít stejná, ale velmi pravděpodobné

  • Ahoj, mít malá prsa v patnácti ještě nic neznamená. Klidně ti můžou ještě vyrůst. Přeci jen ještě jsi ve věku, kdy se teprve vyvíjíš a každá holka to má jinak, některé narostou prsa už ve 13ti, jiné třeba až v 17ti. Dej tomu ještě čas.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist