nej dieta

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46046 7.8.2011 16:31

caute holky prosim mam trochu nadvahu a strasne bych chtela zhubnout.Nevite nekdo co fakt pomaha rychla a ucine zhubnout?Diky ja uz si nevim rady

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Rychlé diety nemají smysl, musíš změnit jídelníče;) jinak to pak zase všechno nabereš a rychlé hubnutí není ani moc zdravé...jojoefekt je u rychlo diet téměř zaručen a většinou nabereš ještě víc než jsi původně měla.

  • Nechala jsem si sestavit jídelníček od nutriční terapeutky a za 3 týdny mám 3 kg dole. Můžu jíst skoro všechno a hlavně hodně pít.

  • Přesně tak, to nemá smysl, většinou to má za následej jojo efekt a mnohdy se přibere ještě víc než si zhubla...
    Pokud chceš opravdu hubnout, musíš změnit jídelníček, stravovací návyky a hýbat se, tak aby si cvičila ve své aerovní zóně (tj. tep - pro každého individuální, při kterém se spalují tuky a ne cukry), doporučila bych se kouknout na pořady Jste to co jíte, podle mě tam mají pravdu, když Ti lidé opravdu hubnou...

  • Ono to asi hned nepůjde :)
    Já když potřebuju zhubnout "rychle" do těsných kalhot, tak se prostě držím zkrátka. Snídám hodně a zdravě, jím 5x denně po malých částech a pokud možno hodně ovoce, zeleniny, masa... :) A taky se snažím co nejvíc hýbat... Chodím na procházky a už jenom to hrozně pomůže tělu :) Nemusíš hned začít běhat 2x denně jako šílená, stačí se občas projet na kole, každý den se večer jít projít, mě když to popadne tak nejsem ani líná udělat si večer sedy-lehy nebo dřepy :D A kila jdou dolů docela rychle :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist