ne/jsem těhotná?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #48550 7.7.2011 11:48

Minulý měsíc jsem si zapoměla vzít dvakrát po sobě prášek a bohužel jsem s přítelem souložila. Koncem června (přibližně kolem 20.-25. dne v měsíci) jsem očekávala příchod menstruace a jaksi pořád nic. Už čekám třetí týden a obávám se toho, že jsem nejspíš těhotná. Denně mě bylo špatně, až na zvracení, motala se mi hlava, bylo mi horko po celém těle a hodně mě pobolívalo v podbříšku. K mému doktorovi se chystám až příštím týdnem, ale mám strach z toho, že mi oznámí, že jsem těhotná. Nemůžu si to totiž vůbec dovolit, poněvadž mi je teprve 17 let a moc jsem chtěla dokončit zdrávku na které studuji a také se bojím toho, co mi na to řekne moje mamka. Děkuji za odpověď

děkuju všem, které mi poradily co mám dělat.. včera jsem byla u doktora a naštěstí těhotná nejsem, jen mám opět hormonální poruchu, hned jsem si nechala napsat recept HA.. takovou hloupost už nikdy neuděláme, byli jsme z toho opravdu moc nervní a nevěděli co dělat, já i přítel bysme byli připraveni, ale přesto máme na miminko ještě čas... děkuju =) mějte se pěkně, krásný den! =)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak jestli máš zpoždění 3 týdny, tak to už je podezřelé. Divím se, že ses neotestovala už dávno, být tebou, pádím si nějaký koupit. Když sis prášek zapomněla vzít, měla sis dojít pro Postinor anebo pak používat jinou ochranu.. Ale to už je teď zbytečné, teď si můžeš jen udělat ten test. Víc ti asi neporadím.
    Hodně štěstí a dej vědět, jak jsi dopadla! ;)

  • testni, nic horšího než pozitivní test to nebude. Jen mě překvapuje tvoje nezodpovědnost, zvlášť holka ze zdravky by o tom mohla něco vědět a zařídit se podle toho. Každopádně nebyla bys jediná těhotná sedmnáctka a i s tím se dá žít.

  • Přesně jak píšou holky...udělej si test. A promin, ale tohle je teda nehorázná nezodpovědnost, takový chování fakt nikdy nepochopim!

  • No a nezkoušela jsi koupit si nějaký test a udělat si ho? Jestli máš spoždění už 3 týden,tak by to šlo vidět a věděla by jsi na čem jseš,aby jsi se zbytečně nestresovala. Mohla bys to mít klidné oddálené i tím. Tak šup,skoč někam do lékárny nebo někam jinam,kde prodávají testíky a zkus to :)

  • full.avl7.7.2011 20:13

    chjo holky na co proboha myslíte? vysvětli mi na co čekáš tak dlouho, když se ti dítě "nehodí do krámu"? udělej si ten test, a pak se z doktorem dohodni co bude dál. Pokud jsi takové nátury, že ti interupce nebude vadit, tak si na ní jdi, pokud budeš čkat zbytečně dlouho a už ani na ní nebudeš moct jít. :o) upletli jste si to oba s přítelem (i když neplánovaně) není to jen na tvém rozhodnutí. Ať už potrat či nechání musíte se na tom domluvit oba.

    P.S. znám plno holek který si školu dodělali i při dítěti. ;-)

  • Ten test by byl asi nejlepší, když jdes k lékaři až příští týden..Ty 2 prášky sis zapomněla vzít po sobě? a v kterém týdnu?? Pokud by to bylo ve třetím týdnu a oba za sebou, je možné, že máš posunutý cyklus. A příznaky mohou být jen z nervozity..Jinak samozřejmě těhotná být můžeš.

  • A to jsi vydrzela cekat 3tydny od zpozdeni MS bez toho ,aby sis udelala test ? Zakladni tehotensky test stoji v lekarne kolem 20 - 30korun.Takze utikej do nejblizsi lekarny a udelej si test.Pokud jsi vynechala dva prasky a po sobe a pritel se nechranil tak tehotna byt muzes. Drzim palec,abys tehotna nebyla a bylo to jen zpozdeni.

  • Dobrý den,
    chtěla bych se zeptat. Se svým přítelem jsem měla první pohlavní styk. Jestli se tomu teda dá přímo takhle v našem případě říkat. Mazlili jsme se, navzájem masturbovali. Po sléze si nasadil kondom a jednou do mě vniknul, né uplně, jen lehce. Ale přerušila jsem to. Necítila jsem se na to ještě dostatečne pripravena. Potom si kondom sundal a pokračovali jsme v pettingu. Oba jsme byli nazí a mám strach z toho, že když jsme na sobe jen leželi a občas se o mojí pochvu otřel, aby se do mě nedostala preejakulační tekutina. Četla jsem si o tom na internetě články a pořádně ani vlastne nerozumím tomu, co to vlastně je. Ale i tak mám strach, protože pri masturobaní jsem na jeho penise cítila mastnou "tekutinu" a tak soudím, že podle mého nazoru, by to mohlo být ono. Ale nevím, jestli i při mazlení a občasnem střetnutí penisu s pochvou, by se dalo otehotnet. A taky bych ještě chtěla dodat, že jsem byla panna, ale při vniknutí do mě prsty, protrhl panenskou blánu. Při masturbovaní k vyvrcholení došlo na břicho, mimo dělohu. Je mi 15. A mám strach z toho, že bych mohla otěhotnet. Já mám pořád strach :-( .. Probehlo to tenhle víkend, z pátka na sobotu. A dnes, už od pondělka, mám lehké bolesti v pobříšku a bolí mě ledviny, citím i bolest v prsou a na pleti se mi udělalo pár pupínku a asi cca za 7 dní mám dostat menstruaci, takže si myslím, že by to mohlo být z toho, protože takové bolesti pred menstruací mívám. Jenže né tak často dopředu. Jenže ted by to mohlo být ještě spojeno se stresem, který mám.. A zároven, kdybych dostala menstruaci, tak moje obavy z otehotnení vymizí.. Ale na druhou stranu se bojím toho, že ty bolesti v pobříšku jsou z toho, že bych mohla být tehotná. Snad menstruace dorazí tak jak má, nekde jsem ale i četla, že se klidne dostavit nemusí, at už ze stresu nebo z čehokoliv jiného a ženy, slečny, si pak myslí, že jsou tehotné, přitom nejsou. Tak snad to bude i můj připad.. Často chodím čurat, dneska dokonce i průjem. Prujem asi není priznakem tehotenství, řekla bych, že spíš stresu. Ale snažím se na to nemyslet, a i když na to nemyslím, bricho mě bolí. Asi to už mám tak natlačený v hlave, že mě to bolí porád nebo nevím :-(
    Myslíte si, že tehotenský test v mým případě není nutný? Nebo gynekolog?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 744 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist