nástěnný kalendář

Otázku položila: Anonymní uživatelka #37869 3.12.2011 17:10

Ahoj maminky,
určitě na vánoce taky některé necháváte udělat pro prarodiče kalendář s fotkymi rodiny či vnoučat. Ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti se společnostmi, kde jste je nechaly dělat, zda cena odpovídala výsledné kvalitě a vašim představám.
Já si ho nechala udělat v jednom grafickém studiu a výsledek je opravdu otřesný, tak ať vím, kam se obrátit příště.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ivka823.12.2011 17:55

    Už několikrát jsme si takovej kalendář nechávali dělat a byli jsme moc spokojení s http://info.24print.eu/cze/. Jak stolní tak i nástěnné kalendáře.

  • lulatko3.12.2011 17:20

    Každoročně (letos již 7. rokem) nechávám dělat fotokalendáře pro příbuzenstvo ve Fotolabu. Zůstávám věrná jim, protože s tím snad před léty přišli jako první a nikdy jsem nebyla zklamaná. Normálně si to "vyrobím" pomocí jejich softwaru (zdarma ke stažení na jejich stránkách), pak jenom online odešlu a za pár dní vyzvednu na pobočce, kterých mají jako máku. Výsledek vždycky dle očekávání výborný; nechávám dělat teda velké A3, od loňského roku je nabízí i v provedení na fotopapír a ve formátu panorama - jsou dražší, ale ty fakt stojí za to. Teď už to sice není aktuální, ale když si člověk mákne, tak každoročně v říjnu vše pořídí s 20% slevou, v listopadu pak s 10%. Rovněž k tomu navíc nabízí ještě množstevní slevy, tuším už od 2 nebo 3 kusů. Cenník pro představu najdeš třeba zde http://www.fotolab.cz/fotokalendare.html

  • Ja ho teda letos delat nebudu, protoze mame teprve dva mesice, ale az pristi rok. Kazdopadne jsme se byli s prckem fotit a fotografka mi rikala do 350kc - to je nejvetsi a nejdrazsi. Letos budeme mit jenom PFky s mimiskem, ktere mi udela.

  • Ahoj, já dělám kalendáře na http://www.vlastni-kalendar.cz ,
    je to celkem snadné a kalendáře co my přišly vypadají dobře.
    Navíc nabízí nějakou slevu, já jsem našla tenhle článek http://www.zpravodajka.cz/navod-na-vlastni-kalednar-2012-udelejte-radost-osobnim-darkem/ , který teda za moc nestojí, ale je tam kód na slevu X2XXEYTY, který, světe div se, skutečně funguje.
    Také jsem jednou zkoušela www.mujkalendar.cz , mají lepší ceny, ale zase si nemůžeš kalendář tak pěkně upravit po svém.

  • Já vše nechávám dělat ve fotolabu a naprostá spokojenost. Už jsem tam nechávala vyrábět všechno možné (včetně kalendářů) a vždy to bylo kvalitní. Není to nijak předražené a vyrábí opravdu krásně věci...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist