na začátku vztahu mě přítel podvedl měl něco ze svou spolužačkou.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #91811 15.2.2013 16:16

Ahoj holky..
potřebuju pomoct, s pítřlelem jsme skoro rok, na začatku vztahu, když jsme spolu byli teprv dva měsíce, tak jsem se ted dozvedela, že měl něco se svojí spolužačkou na školním výlete, líbání, prstění... Pak jeste s jinou holkou na diskotece, libal se s ní, sahl mu mezi nohy..tohle jsem se dozvedela už tak pred 3 týdnama, ale neveřila jsem tomu človeku, kterej mi to řekl...Ale včera to všechno prasklo... S tou holkou na diskotece tvrdí, že se nenechal a odesel pryč, jak mu sahala mezi nohy. Dozvedela jsem se to včera na Valentýna, takže nejhuř prožitej Valentýn. Hrozně predemnou brecel... Pořád se mi omlouval, že to byla hrozná chyba, za kterou se desne stydí, že je ču*ák, ale že v té dobe, když jsme spolu byli teprv 2 měsíce, nepočítal, že nám to tak vydrží.. A mohla bych se rozepsat, co všechno mi říkal a dělal včera, ale bylo by to na dlouho..HROZNE PLAKAL, vedela jsem, že celou noc neprospal..Proste šlo na nem dost videt, že nechtel, abych se to dozvedela...Dřív většinou mel kratší vztahy..Neomlouvá ho to, vím to... Lhal všem, že to neudelal. MĚ, rodine, kamarádum a hlavně svýmu nejlepšímu kamaradovi, kterej o nem ví všechno a taky si všechno říkají..ale ani mu to neřeklo, což me zarazilo, takže asi opravdu nechtel, abych se to nekdy dozvedela, tím pádem to nechtel ventilovat nejak ven... Takže si myslím, možná naivne, ale i tak.. že ho to doopravdy potom mrzelo ... A vím, že od té doby se už nic jinyho nestalo..Ale nevím, co mám delat, je to nejhorší představa a bolí to... STRASNE MOC :( Zustat s ním? Nezůstat? .. Je to hrozný, co udělal, vím to... A docela se i bojím, že za chvilku se zase otrká a náhodou to nekde udělá znova... Jak byste se k tomu postavily vy? :( :'(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Hrozně bych ti chtěla poradit...ale já svýmu chlapovi už prominula věci za kterýho by ho 99,9% ženských nejen že nakopalo do zadku, ale rozbilo mu i ústa... víš každá si to musíme pokazit (nebo vylepšit) sama .... my můžeme radit jak chceme, ale konečné rozhodnutí je na tobě... jen ti řeknu jedno čím se řídím .... dát šanci umí málokdo a utéct můžeš vždycky..:)

  • inthense15.2.2013 17:22

    ahoj,nevim,kolik vam obema je.Kdyz si vzpomenu na moje mladi,tak se usmivam a vzpominam na moje lasky.mesic byl s tou,mesic s jinou.ja to same :-) jestli ten vztah chces brat vazne a udelal vickrat neco,co se ti nelibi,tak se s nim rozejdi.

  • Lucie.S15.2.2013 16:36

    Nevím teda. Pryč od něho. Udělal to 2x, udělá to znovu a zase ti bude vargat na rameni...

  • full.avl15.2.2013 17:00

    Dobrý den

    tento dotaz tu nepíšete poprvé http://www.womenzone.cz/poradna/otazky/rozesla-jsem-se-s-nim-protoze-mi-rekli-ze-spal-s-jinou-nebyla-to-pravda-Ale-mam-pochybnosti-48834
    opět se to týká tohoto tématu. Chtěla bych vás upozornit že došlo o porušení zdejších pravidel.
    Pokud se tak bude opakovat, budeme vám vaše dotazy mazat

    Pěkný den

    Anežka
    Administrátor WomenZone.cz

  • Já bych mu už asi nevěřila, když by mi lhal do očí. Vím, že se říká zatloukat, zatloukat , zatloukat, ale když už se to provalí, radši se k tomu postavit čelem a přiznat to. Ukázat, že má aspoň nějaký charakter a že co řekne, to platí. Teďka budeš trnout hrůzou, jestli to třeba zase neudělá. Ve vztahu je důvěra hodně důležitá a bez ní ten vztah není ono. Budeš mu věřit, když někam půjde a řekne Ti, že tam nic nebylo, že se jen bavil? Nikdy jsem v takové situaci nebyla, ale můžu Ti říct, že pro mě by ten vztah asi skončil.

  • V tvém příběhu co jsi napsala uplně vidím ten svuj, proto tě chápu. S přítelem jsem rok a na začátku mě ještě podvedl se svou bývalkou, ale od té doby se ke mě choval nádherně. Jsme spolu do teď ale hodně se kvuly tomu hádáme a moje duvěra k němu už skoro vyprchala.. stejně jako ty si pořád naivně říkám, jak to přejde, bude líp, že už by to neudělal, ale ikdyž to bylo dávno, toho pocitu se už nezbavím a teď řeším to samé.. rozejít se, nebo to překousnout? Držím palečky, pokud jsi to stále nevyřešila. :)

  • venysek15.2.2013 16:26

    To je hrozně těžký.. Já bych s tím asi měla problém, kdyby mě partner podvedl takhle brzo po začátku vztahu, kdy jsou dva vždycky nejvíc zamilovaní a na nevěru ani nepomyslí.. Takže já za sebe bych s ním asi nebyla.. Ale co tobě říká srdce? Chceš ho? Věříš mu? Možná si nech pár dní na rozmyšlenou, teď je to čerstvý..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist