myslíte že je šance že jsem těhotná

Otázku položila: Anonymní uživatelka #64192 16.7.2012 22:02

Ahoj holky chci se zeptat jaka je sance ze jsem možná těhu :) ...Byli jsme na dovci a s manželem jsme meli sex 2,3,4 července... tedy 13,14,15 den cyklu.MS bych mela dostat ve stredu,ale už ted na sobe cítím zmeny...Jsem unavená,zhorsila se mi trosku plet,trpím dost na akné a přítel říkal že se mi zvětšily prsa... Myslíte že to jde tak rychle??? Děkuji za rady a komentáře ;-) PS: napiste mi jaky tehotenský test je nejlepší ...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nejlepší bude počkat do vynechání MS a pak testnou testem GS Mamatest 10. Přeju aby to vyšlo. Zrovna dnes jsem řešila podobnou věc s kámoškou. Taky věřila, přijela z dovči, se zpožděním, ale bohužel dnes to dostala a oplakala to. Radši se moc nesleduj a vydrž. Já jsem osobně měla příznaky až po vynechání MS. Přeju hodně štěstí

  • znám dvě holky, které měly příznaky snad od prvního dne. Jedna mimčo plánovala, druhá ne a také si to pak nechala vzít. Možné to tedy je, ale sugesce je mocná čarodějka a až test ti řekne víc :-). Za sebe můžu doporučit Max těhotenský test 2 v 1 od Dr. Maxe. Zjistil mi těhotenství už 11tý den po oplodnění (taky jsem se nemohla dočkat :-D)

  • Já měla příznaky taky snad od prvního dne :D Ale myslím si, že bude lepší počkat na vynechání ms. Pak je to jistota ;-) V jedné lékárně mi dali GS Mamatest a v druhé jiný a oba mi vyšli stejně. Ale nejraději spoléhám na Mamatest :)

  • držím pěsti ať je testík pozitivní...nechci ti brát iluze, ale takových příznaků jsem už taky měla a nikdy jsem těhotná nebyla....sugesce bohužel dokáže hodně...ale držím pěsti!!!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 540 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist