možné těhu?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #49528 29.12.2011 15:51

Ahoj, chci se zeptat, měla jsem přerušovaný styk, prášky nebere. Sex byl přibližně před 4 dny, je možné už teď na sobě poznat známky těhu? Pobolívá mě podbříšek a záda.... k vyvrcholení došla až mimo mě....

omlouvám se za překlepy, psala jsem to v rychlosti :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ne, po 4 dnech nemůžeš mít známky těhu. těhotná být můžeš, pokud jsi teda vůbec spala s chlapem :D Jdyž k vyvrcholení došla mimo tebe a když nebere prášky:))))))

  • Ahoj, mě napsal doktor prášky hned po šestinedělí, i když kojím, tak se radši chráním, zkusila bych spermicidní globule nebo gel. Já za sebe bych se nespolíhala na kojení a přerušovaný sex, i když před tím než jsme se pokoušeli o miminko, tak jsme to tak praktikovali, ale jen proto, že by nám miminko nevadilo, ale chtěli jsme pár měsíců počkat, jen jsem se nechtěla pokoušet o mimi hned po vysazení antiny. Ale když mi doktor nechtěl psát antinu kvůli tlaku, tak jsem přemýšlela o spermicidech. Příznaky asi tak brzo nejsou. Může to být klidně od prostydnutí. Držím pěsti, taky mám malé mimčo a nechttěla bych teď čekat druhý, ale zase na druhou stranu by se svět nezbořil. Jen jsem rodila císařem, tak by z toho asi doktor nebyl nadšený. Tak hodně štěstí, ale test bych si dělala až za 14 dní od sexu. Jinak já jsem asi až moc opatrná, manža si dává pozor, beru antinu a plně kojím, jen občas se mi stane, že prášek vezmu později.

  • Verousek8929.12.2011 16:27

    Tak co se týče otěhotnění, tak je malá pravděpodobnost a po 4 dnech se to poznat určitě nedá.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 564 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist