monitor dechu...

Otázku položila: Bývalá uživatelka #21803 19.3.2011 8:13

ahojky holky, tak já mám skoro výčitky vždy, když beru malou k sobě do postele na spaní, protože v postýlce má monitor dechu a včera v noci jsem zjistila, že monitor nefunguje a přišla jsem na to čistou náhodou, protože jsem vynadala malou, zapomněla ho vypnout a ten hajzlík stále ukazoval zelené světýlko...si říkám, že horší kdyby v opačném případě ukazoval chybně, že nedýchá, to by mě asi trefil šlak....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No tak to je síla, takovejch peněz to stojí a člověk se na to stejně nemůže na 100% spolehnout. Holt je to jenom přístroj :-(( Já ho tedy nemám a ani si nemyslím, že je moc třeba, když mamča spí spolu s mimčem v jednom pokoji. Mně vždy vzbudí jen když se víc vrtí a tak a když ublinkával, tak jsem byla taky hned vzhůru.

  • cudla19.3.2011 8:38

    Já ho mám taky a funguje skvěle...
    Jak dlouho to blikalo než jsi to zjistila?Nedotýká se postýlka tvojí postele?

  • Tak reklamovat. My monitor dechu neměli a ani ho ted pořizovat nebudeme. tedy něco jiného je, když je dítě předčasně narozené, tak to bych o tom uvažovala.

  • sigiska19.3.2011 9:40

    Já ho měla půjčený a měla ho ani ne měsíc v postýlce. Pak jsem ho zase vrátila. Je to beztak o náhodě... :-( Jestli blbne, tak ho reklamuj. Takový prachy to stojí, tak ať neprodávají aušusy.

  • Ahoj,

    na donošené miminko si myslím není monitor potřeba. Ale tak pro klid v duši je to lepší než stres maminky.
    V práci máme monitory dechu pod každým mimi narozeným císařem a nesetkala jsem se tím, že by nějak hodně blby. Když byly trochu vybité baterky tak akorát signalizoval později.
    Pozor se taky musí dát na to, čeho se postýlka dotýká. Takže jestli ses třeba postýlky držela, tak nesignalizuje, protože snímá tebe- ikdyž na dečce neležíš. Ale toť otázka.
    Spíš ho vrať a chtěj peníze :-) A už na něj kašli..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist