mocak

Otázku položila: Anonymní uživatelka #45122 17.2.2012 17:43

ahoj holky je mozne mam zanet mocaku...beru atb....rano kdyz vstanu tak ze me neco trochu vytece....stalo se vam to taky nekdy???A jeste se chci zeptat jsem snazilka jestly i pres ten zanet mocaku muzu byt tehotna trebas?? dekuji za odpovedi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Majik17.2.2012 23:07

    ahoj nechci ti delat nadeji ale moje kamaradka mela zanet mocaku parkrat za zivot a to pouze e jedine kdyz byla tehotna, takze nejaka sance tu je :-)

  • Asi by sis měla nejprve zkusit, zda jsi těhotná, protože právě zánět močáku není v těhu dobrý a zvlášť antibiotika. Já zánět neměla, ale byla jsem nemocná a dr. mi v žádném případě antibiotika nechtěla dát, že smím pouze paralen. Tak aby ti to případně neublížilo. Radši si zkus ten test a dojdi za dr. a poraď se s ní.

  • Ahoj, já měla zánět močáku několikrát a je to teda fakt pocuc! :'-( Už jsem si vypozorovala, že když mě to přepadne, tak užívám Furantoin, piju cca 4-5litrů a ještě zobu brufen! Jestli to může být spojené s těhotenstvím, to nevím, ale pokud těhu nejsi a bereš ATB, tak se snažením rozhodně teď na chciličku přestaňte! Pokud jsi těhotná, tak samozřejmě ani ostatní léky nejsou dobrý! :-( Udělěj test a raději navštiv lékaře!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist