mimodelozni tehotenstvi????

Otázku položila: Bývalá uživatelka #22268 1.6.2011 13:04

ahojky womenzonky...chtela jsem se zeptat...asi pred rokem jsem prodelala potrat a ted se nam to znovu podarilo:-) nasla jsem // carky asi tyden po vynechani:-) jak poznam ze mam mimodelozni nebo normalini tehotenstvi...je to tu slozitejsi ziju v SevernimIrsku a tady jdes na prvni UTZ az ve 13 tt....mam strach ze uz muze byt pozde:-(......mama belavy az zlutavy husty vytok, rano pri curani...je to takovy az pichava bolest...az me to po vicurani zacne pichat.neni to jako pri zanetu mocoveho mechyre je to uplne neco jinehozezacatku to picha ale pak je to takove ulevne....:-( snad jsem to napsala srozumitelne:-) posledni 3 dny me dost boli krize a nekdy me poli v podbrisku ale jen na leve strane...takove pichani...jakoby me bolel vajecnik:-(...mivam dost casto i tlak v celem podbrisku...jsem asi 6 tt podle MS.a jeste k tomu ted na me neco leze.mam rimu a zacina me bolet v krku...zitra jdu poprve k DR....oznamit ze jsem tehotna...mam ji pozadat at me posle do nemocnice na UTZ jestli to neni mimodelozni?? mam strach nechci o mimco zase prijit:-)co myslite...premyslela jsem ze ji poprosim i o nejake prasky na udrzeni tehu.... diky za vase nazory a rady:-)

ahojky...tak jsem byla vcera u dr.....diky minulemu potartu me zaradila mezi rizikove tehu.... normalne bych sla na prvni utz az ve 13 tt ale diky tomu jedu uz v utery:-))))))))))) mam takovou radost..:-) vypocitala mi to a jsem 6tt+3 dny...:-D...takze by uz melo byt neco videt...:-) budu vice sledovana a budu casteji jezdit na utz:-) a prohlidky:-)...uz by melo jit neco videt ze? i jestli to budou dvojcatka nebo ne ze? moje mamca je totiz z dvojcat takze bud ja nebo segra to chytnem:-DD

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • inthense1.6.2011 13:28

    ahojky,bolesti krize a pichani jsem mela taky ze zacatku.je to tim,ze se roztahuje deloha.obcas to byla takova bolest,ze jsem se nemohla pohnout a doktor rikal,ze je to rustem delohy.mimodelozni tehu sama nepoznas,jen utz.ja brala vit.E,ten podporuje tehu,ale byl po konzultaci s lekarem

  • Mimoděložní těhu se pozná hlavně z krve, jestli roste rychle hormon HCG tak je to v pořádku, jestli pomaleji tak je tam podezření na mimoděložní, určitě si nech vzít krev. Já měla mimoděložní a taky to ze začátku vypadalo v pohodě a nakonec mi za 5 min 12 ufikly levý vejcovod a embrio mělo 14 mm, takže hrozilo, že mi praskne vejcovod a já umřu, naštěstí jsem začala v předstihu krvácet a tak mě lékař poslal na revizi s ob. těhu, taprve s HCG pak zjistli, že to je mimoděložní těhu. Nechci tě strašit , ale po tvém předchozím potratu bych taky byla opatrná. Požaduj krevní testy, protože na UTZ asi ještě nic nepůjde vidět, když jsi v 6 týdnu:o) Hodně štěstí ať je to vše o.k. prášky na udržení těhotenství jsou Utogestan.

  • Jestli jsi uz v 6tt, tak to pozna i na UZ - u me doktor videl v 6tt uz i srdicko a tehotenstvi potvrdil uz v 5tt (taky podle UZ), takze si rekni o UZ, at mas klid v dusi. Drzim ti pesti, ale jinak ti teda reknu, ta uroven zdravotnictvi v Irsku to je neco, ja kdybych mela cekat na prvni UZ do 13tt, tak to v zadnem pripade nevydrzim!

  • super zpravy!! :) pristi tyden tam uz uvidis zrejme i srdicko :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 606 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist