menstruační kalíšek

Otázku položila: Anonymní uživatelka #113287 9.6.2013 16:31

Přemýšlím,že bych si pořídila kalíšek,ale trochu se bojím že ho prostě nezavedu.Zkoušela jsem tampony a co se nestalo,prostě jsem ho nevyndala a musela jsem jet na pohotovost.Dost se obávám aby se nestalo to samé.A také mě zajímá,jestli vadí když nepoužívám tampony že začnu s kalíškem.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No když ti ten kalíšek nepůjde vyndat, tak nakonec proteče = krev proteče po stranách okolo kalíšku a pak rozhodně vyndat půjde... A pro lepší vyndavání obecně si pořiď kalíšek s dlouhou stopkou (nebo očkem) a výraznýma výčnělkama na dně (buď jsou proužky nebo tečky, ale pruhy jsou podle mě lepší)

  • me sel vzdycky vyndat v pohode, jen ho musis zmacknout a neni problem, myslim:-)

  • A čím to, že ti nešel vyndat tampon? S kalíškem to chce trochu cviku, rozhodně se neunáhlovat na nestříhat hned stopku, Jak se píše nade mnou tak vybrat nějaký s výčnělkama. Když to nejde hned tak nepanikařit (třeba když si ostříhám nehty úplně nakrátko, tak mi taky klouže a je to někdy boj), pomoct si svaly pánevního dna, najít vhodnou polohu. Asi bych nečekala až přeteče, protože za a) když je dobře zavedený tak by snad ani protéct neměl b) pokud nekrvácíš nějak extra moc, tak to bude tvrat několik dní a to už je trochu fuj....

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 223 otázek, kterým se dostalo 271 579 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist