menstruace po revizi

Otázku položila: Bývalá uživatelka #29305 30.5.2011 14:59

Ahoj, chtěla jsem se zeptat: 3.5. jsem byla na kyretáži po ZT. Bylo mi řečeno, že menstruaci dostanu za 4–6 týdnů (vzhledem k tomu, že před těhotenstvím jsem měla s cyklem problémy, tak jsem očekávala spíše později). V pátek 20.5 jsem byla na poslední utz kontrole a paní doktorka mi řekla, že je vše čisté a v pořádku, že už bych špinit neměla. Minulý čtvrtek, tedy 24.den od zákroku, jsem začala hodně silně špinit (hnědá barva) – v pátek jsem krvácela (červená barva) – v sobotu jsem lehce špinila – včera jsem lehce krvácela – a dnes minispinění. Nevím, zda to mám považovat za menstruaci a tím za konec šestinedělí…
Vycházím z toho, že na kontrole byla děloha podle ultrazvuku zcela čistá…
Jaké máte zkušenosti vy?
Děkuju za odpovědi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já bych to brala jako MS...já jí dostala až den před koncem šestinedělí a včera skončila..

  • Já bych taky myslela, že je to MS, ale radši bych si zašla za doktorkou, jak s tím šestinedělím, jestli přece jenom ještě nepočkat. :-) mě moje doktorka hned říkala, že po MS mám přijít na kontrolu.

  • ahojky, ja to mela tak, ze jsem po 14 dnech od zakroku byla u doktora na kontrole a ten rekl, ze je deloha cista. Tyden na to spineni, hneda krev s kusy, bez bolesti, myslela jsem si ze je to ms, ale nebyla, 14 dni na to totiz prisla bolestiva a silna... Doktor mi rekl, ze to pred tim byla ovulace, ze se cistil jeden vajecnik.

  • alimos31.5.2011 6:47

    Menstruace to s největší pravděpodobností je. Než se to srovná, bude to chvilku trvat. Šestineděli jsem brala po šesti týdnech, ale sexík jsme porušili asi o pět dní. Bylo to v pořádku.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist