menstruace a tehotenstvi

Otázku položila: Anonymní uživatelka #33694 20.7.2011 19:30

Ahoj,mozna je to hloupe,ale uz je to 9 den co jsem mela mit MS a vcera vecer,jsem mela bily husty hlen s trouchou krve (spis ruzove) a dnes me boboliva v podbrisku a obcas kdyz jdu na wc,tak mam do ruzova hlen,ale ne pokazde.a mam pocit,jak kdybych byla nadmuta.omlouvam se ,ale nevim jak to jinak napsat.:-) V sobotu jsem si delala tehotensky test,ale vysel negativne.Chtela bych se zeptat,za jak dlouho si mam udelat dalsi.dekuji za odpovedi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky .. tohel jsem mívala vždy když se mi blížila spožděná ms.. míchla se s hlenem a vzniká ružová barva ... ještě bych počkala 2 dny a pak navšivila lékaře.. držím pěsti

  • Já bych řekla,že by jsi se měla objednat k Dr. .10 den spoždění by mohl být už mohlo být něco vidět.Což by byl asi tak žejo no 6tt?asi tak.
    Takže navštiv lékaře.A nebo si dnes kup test a testni před tím než tam půjdeš at víš co máš říkat,jestli,že ti vyšel pozitivní test a nebo že ti nedorazila ms a on ti na to něco dá nebo řekne,že když špiníš tak at na ni počkáš a dočkáš. No asi tak.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 588 odpovědí a 409 750 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist