menstr. kalíšek

Otázku položila: Anonymní uživatelka #34528 5.6.2011 21:44

Už tu bylo hodně dotazů, ale nikde jsem nezaznamenala, co se stane třeba když ho tam necham dýl .. jestli přeteče a když přeteče, tak jak se to projeví a tak ..
a ještě když si zavedu tampon, tak proste trochu citim, ze tam je asi neco navic nebo tak, ale proste je to takovy zvlatni a pak me tak zvlastne boli bricho, ze by se mi jakoby chtela na velkou, tak jestli by to třeba nepomohlo nejak, díky :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Můžeš ho tam nechat až 12 hodin, příjde mi to tak dlouhá doba, že nevidím důvod ho tam nechávat ještě dýl. Při výměně po 12 hod, to vychází na výměnu 2x denně a to se dá ;) Mně přetekl 1x (první den ms-můj nejsilnější a měnila jsem asi po 9hodinách), prostě byl úplně plný, lehce mi protekl a hlavně pak se blbě vyndavá, jako, že je skoro jistota, že se dost umažeš, protže tam není už žádná rezerva jak je potřeba ho zmáčknout pro zrušení podtlaku, pokud jsi doma, tak prakticky žádný problém, blbé to je na veřejných záchodech. Já necítím ani tampń a ani kalíšek, ale vím, že je dost reakcích, že holky, které měly problém, že je bolelo břicho s tampónem, tak s kalíškem tento problém neměly. Je pravda, že kalíšek je oproti novému tamponu fakt měkký a tedy snadno přizpůsobivý tělu.

  • dzusinka6.6.2011 10:06

    V nejsilnějších dnech menstruace musím kalíšek po 4 hodinách vylévat. Když ho tam nechám déle, tak přeteče a to se projeví stejně jako když přeteče tampon. Jinak těsně předtím to poznám tak, že kalíšek ztratí podtlak a jakoby to ve mě mlaská nebo jkoby vychází vzduch. Pokud ho tam necháš déle než 12 hodin při slabé menstruaci, tak se nic moc nestane.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist