masturbace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #48215 2.4.2012 18:59

ahojky,jenom bych se chtěla zeptat jestli je normálmí že každý den masturbuju,někdy ráno než jdu do školy ale většinou večer když lehnu do postele tak mě to nedá a musím si to dělat,prostě se toho nemůžu zbavit.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Dospíváš, je normální, že se ti bouří hormony. Neboj, kluci to dělají taky a je jen nějaký trhlý mýtus, že holky to snad dělají míň často nebo vůbec. Dělej, co je ti příjemné, pokud to tedy nebude ve škole pod lavicí :)

  • Určitě je to normální. Jak píše Brouzdalka, pořád ještě jsou mezi lidmi rozšířené mýty, že kdo masturbuje má chlupatý dlaně :D, bude hloupý nebo bude stádat na těle i duchu. Jsme v 21 století. Masturbace je normální i 2x denně, stejně jako soulož 2x denně. Si představ, že by někdo poukazoval na to, že Ti to doma pak maža dělá ráno a večer :D :D. Asi by to bylo v dospělosti nenormální, poukazovat na častý sex, že?
    Tak se netrap. Já když jsem dospívala, tak jsem se taky poznávala :-D:-p

  • nooo v dnešní době je to asi běžné. taky jsem si tím prošla. ty večery byly šílené, člověku to vážně nedalo a musel na sebe šáhnout. každopádně normální to není - podlě mě, bible a Boha a několika milionů věřících lidí... ale i když to zní šíleně, dokázala jsem s tím přestat. ze dne na den. a to jsem si tolikrát říkala, že toho nechám, ale stejně jsem to dělala znova a znova a nešlo s tím skoncovat. ale pak to najednou ze dne na den přestalo (bylo to po svaté zpovědi) a je to asi rok a nesáhla jsem na sebe, díky Bohu! bylo to krásné osvobození, připadala jsem si jako otrok - chceš s tím přestat ale nutí tě to dělat pořád a pořád... a teď jsem svobodná a je to krásné ;) vlastně mě ani nenapadne cokoliv takového dělat, i když se o tom jinde hojně mluví, třeba tady občas někdo... jestli tě to štve, že to děláš, tak ti přeji silnou vůli s tím přestat, jde to, není to nemožné ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist