masaz chodidel v tehu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #60243 30.5.2012 15:04

ahoj holky, muzu si zajit na masaz chodidel kdyz jsem tehu? vim ze oni to masirujou v urcitych bodech aby to pomohlo napr krcni pater a tak...... nemuze to nejak ublizit tedy mimi kdyz to takhle pusobi?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky. Já byla na reflexní masáži nohou cca v 9 týdnu, bolelo mě potom dost břicho. Až potom jsem se dočetla, že masáž není pro těhotné vhodná. Už bych na ni raději nešla.

  • Tak mě dr. masáž dokonce doporučila, a to nejen nohou. Mám bolesti v zádech, v kříži, takže promasírování je někdy opravdu potřeba. Prý stačí, když mě tam partner večer přejede párkrát prsty. A masáž nožiček také. Manžel mě občas projede prsty plosky nohou a je to pro mě jak orgasmus:-D jaká je to úleva.

  • Ja jsem chodila na masaz tela cele tehu kazdy tyden a díky nim jsem se citila naprosto v poho. Je to asi o tom co ti vyhovuje, kazdy maser pokud vidi ze jsi tehu tak k tobe bude tak pristupovat a ne tlacit na urcite body. Jsou i salony kde se primo specializuji na tehu masaze(Sabai v Brne) takze bych to nehrotila a klido si zasla a uzila si to, po porodu uz na to nebude cas :-)

  • Simone31.5.2012 6:48

    Na reflexní masáž určitě ne, případně to hlavně říct masérce/masérovi, aby se vyhly těm určitým bodům. Já jsem dokonce v těch lepších salonech vyplňovala, že nejsem těhotná, nemám zvýšený tlak apod. Takže já bych tam zavolala a kdyby to nešlo, zašla bych na masáž speciálně pro těhotné. To obvykle dělají zkušené masérky a někde i přímo zdravotně vyučené.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist