masaz a zábaly v těhotenství

Otázku položila: petulinkaa13 28.11.2012 18:10

Holky mam otázku,kamarádka mi zaplatila masáž zad,šíje a nejake zábaly ( skoricovy atd.) jako odměnu za to co jsem pro ní udelala atd. no to je jedno...jenze ja jí rikala,že nevim jestli je to vhodne,co myslíte? zábalu se docela ted v tehotenství bojim akorat masaz zad a sije by uskodit nemusela,nemyslite? jaky na to máte nazor,v té době budu 32tt :-)

a jinak dodávam,že to je v salonu a že je upozornila na moje těhotenství a řekli jí,že to nevadí,jen při te masazi budu muset sedet ( což je pochopitelny,že si nelehnu na bricho :-D )

Tak jsem to dnes cele odvolala,protoze na ten termin co to bylo objednano jdu na kontrolu do dia,den predem jdu taky do spitalu,den po ke svymu doktoru,takže na to prdim a hlavne chodim ke sve lecitelce/maserce,takže nema cenu aby na me sahalo vic lidi,nedelalo by to dobrotu.Ale díky za nazor vsem :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud řekli, že to nevadí, tak bych se toho nebála :-) pochybuju, že by ti chtěl někdo uškodit, když čekáš mimi. Můžeš jít a když ti něco nebude příjemné, přece můžeš přestat :-) masáž bych využila určitě a o tom zábalu bych se tam s nimi třeba pobavila a uvidíš sama, jaký z toho budeš mít pocit :-)

  • Peti, já měla v těhotenství taky masáž (cca ve 4 měsíci), bylo to v sedě, záda a šíje (nedělá se bederní oblast). Jen z toho skořicového zábalu bych měla obavy, mě se zdá, že skořice v těhotenství může vyvolat kontrakce. Holky si tady dávaly skořici do svařáku, když už chtěly vyvolat porod. (na internetu se píše, že způsobuje překrvení pánve). Jinak si to užij.

  • Měla jsem problémy se zádama, takže na masáže jsem chodila mezi 20 a 24 tt, to si myslím, že je v pohodě. Ten zábal nevím, nahřívání by taky nemělo vadit. Každopádně by to mělo být příjemné. Užij si to. :-D

  • bacha na masáže některé masáže krku, šíje a kolem ramen mohou spouštět porod. pokud je masér odborník měl by to vědět. jinak si to užij :)

  • Já také chodila na masáže zad a šíje v těhu, protože s tím mám problémy, bylo to v sedě a úplně v pohodě. Ty zábaly také nevím.

  • Ja jsem chodila na masaz v tehu kazdy tyden. Pokazde na cele telo,vyjma bricha samo :-) A naposled jsem sla ve ctvrtek rano a odpol na kontrolu,to mi udelali hamiltona a v noci jsme jeli. Ja bych se neridila co kdo rika,ale jak tobe to dela dobre. Me to vzdycky uvolnilo cele telo a nemela jsem cele tehu zadne poroblemy,takze pocitam,ze budu chodit i dalsi tehu. A co se tyce tech salonu, tak jsem byla zkusit i masaz v SABAi a tu bych taktez doporucila,ale pochybuju ze to je na kazdy tyden za ty prachy, tak max jednou za tehu na zkousku :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist