mám se ho zeptat?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #324092 3.1.2016 16:17

Ahoj holky nevím co v podstatě a zda s tím něco dělat anebo to nechat tak...jsem s mužem něco přes 4roky a rok jsme manželé...celou dobu jsem ho měla za dokonalého - skutečně bez chyb - nepočítám ty každodenní blbosti které mě v domácnosti rozčilují .... jde o to že jsem měla takový zváštní pocit nedávno a když nebyl muž doma tak jsem se mu podívala na zprávy a zjistila jsem že si dopisuje s jednou ženou - vím že se to nedělá ale musela jsem...nebylo to vyznání lásky apod ale spíš sex. téma s tématy dominance v sexu apod....nikdy mi o tomto nic neřekl ani nezkoušel nic takového na mě...jde mi o to - nechaly byste ho v tom a braly to že to není nevěra anebo byste mu to řekly a chtěly znát pravdu....nevím co s tím a navíc jsem v 7tt těhotenství a dítě jsme zkoušeli přes rok a až po pomoci dr se podařilo....vím že si to dělám částečně sama ale nevěru ze str partnera jsem již zažila a už nikdy více ...díky za vaše názora

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • U nás ve vztahu (nejsme manželé) je to naopak.. já jsem něco jako tvůj muž.
    Abych to řekla lépe, mám kamaráda, se kterým se nevídáme protože žije daleko, ale stále jsme přes mobily přáteli. Není to časté, ale občas si s ním takhle o sexu píšu. Párkrát došlo i na to že "co by on se mnou kdyby.." Jenže on je pro mě jen kamarád a veřím, že kdyby mi an tohle přítel přišel tak by to bylo jiné tóčo (oba dva jsme docela žárlivci..) ale špatně bych se cítila hlavně já a ikdyž bych mu možná lehce vyčítala to, že mi leze do mobilu, tak by měl vlastně tu pravdu on že "Co si to vůbec dovoluju" . Jenže těžko říct jak to má tvůj manžel.
    Neznáš tu ženu třeba? Jestli je to spolupracovnice, či "internetová známá".. apod?
    Ale, já an tvém místě bych to v sobě dlouho neudržela, taky jsem se s nevěrou už kolikrát setkala a to od mého současného partnera.. a nebyly to jen smsky..
    Držím palce :)

  • Ahoj.No ja s mou povahou bych se ho zeptala co to ma znamenat....nemohla bych delat ze se nic nedeje.urcite bych to v sobe neudrzela.

  • Achjo, to mě mrzí. :( Je to těžké...
    Říct mu to můžeš, ale počítej s tím, že tím narušíš váš vztah ještě víc. Takhle už není tvůj vztah k němu jako dřív, ale tím, že se mu vlastně přiznáš, že mu lezeš do telefonu, tak se naruší i jeho vztah k tobě.
    Je to fakt težký :( Asi bych nevydržela mlčet a dělat, jakože nic, ale počítej s tím, že se to může taky otočit proti tobě a místo jeho vypisování si budete řešit to, jak sis dovolila číst si jeho zprávy. Každopádně bude asi lepší jít s pravdou ven a zjistit, jak se k tomu staví on a co ti k tomu řekne, Normální to určitě není a myslím, že skoro každému by ve vztahu vadilo, kdyby se partner posílal smsky o sexu s jiným/jinou.
    Držím ti palce!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 531 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist