mám normální prsa??

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42548 13.3.2011 19:51

ahoj, bude mi 13 ,a mám už docela prsa.problém že s nima nejsem spokojená xD..s velikostí jo , to mam podrpsenku 75A ale štve mě že mám bradavky moc dole:( nemam je tak jak je to normální a jsem z toho smutná protože nejsem uplně normální ani tam dole..:/tam dole totiž mi přečnívají malé stydké pysky asi o 2 cm ,takže bych asi v 18 šla na labioplastiku,myslim si že by mě kvuli tomu nějakej kluk nechtěl .je to divný a vypadá to divně :/.. no
dík za odpověď předem

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj :o)
    Prsa: vím, že v tomto věku se to prostě řeší, ale mohu Ti říct, že co žena, tak to jiný druh prsou. Co se týče velikosti, tak do dospělosti Ti ještě narostou. Pokud ne, tak existují podpsenky, které ty naše "přednosti" pozvednou a zkrášlí. nebo se dá potom uvažovat o zvětšovací operaci prsou (ale opravdu před porodem nedoporučuji).
    Malé stydké pysky :o):
    mně taky čuměly z velkých jako dva růžový jazýčky. Taky jsem je chtěla ušmiknout :D. Časem s to nějak srovnalo a velké i malé pysky jsou zhruba ve stejné délce.
    V Tvém věku se fakt ještě vyvíjíš.
    No a co s těmi kluky. Kluci jsou taky různí a mají rádi různá děvčata. Takže jiná prsa i jiné stydké pysky. Pokud by se Ti nějaký smál, tak nestojí ani za to, aby ses na něj podívala :o).

  • no bejt tebou tak se poradim s obvodni doktorkou nebo rodicema

  • Já bych to ve 13ti moc neřešila, ještě se vyvíjíš ;)

  • tema tveho problemu jsem nahodila s pritelem jen jako ze jsme se o necem bavili neboj se... a odpovedel mi ze absolutne nechape proc tohle tak resime... ze spouste klukum se to prave libi... takze klid.. navic je ti 13 v te dobe jsem ja zacinala masturbovat ale moc jsem se teda nezkoumala :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 229 otázek, kterým se dostalo 271 609 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist