mám malá prsa a ve škole se mi kvůli tomu posmívají

Otázku položila: Bývalá uživatelka #55744 28.1.2013 19:07

Ahoj trápí mě to že se mě smejou že mám nejmenší prsa v naší třídě... A mrzí mě to že se mě posmivaji. Nevíte co mužů udělat pro to aby mě vyrostla? :-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • proto, aby Ti povyrostly neuděláš bohužel nic moc. ale můžeš nosit podprsenku, pod kterou to nebude tolik vidět.
    a možná se brzo dočkáš;) kamarádka měla taky maličký a teď, jako dospělá, má dost velký. Já mam malý pořád, ale už mi to nevadí. a taky se mi smáli...
    Když se smějou kluci, odbyla bych je něčim na oplátku, co se bude týkat třeba jejich penisu (oni totiž se dost možná smějou proto, že mají sami mindrák z nějakého svého nedostatku). Kamarádce se třeba jeden smál za malá prsa a ona na to: "hlavně, že ty ho máš až ke kolenům". zrudnul a nechal toho.
    Když se smějou holky, je to horší, mě to aspoň bylo líto víc, ale to většinou stačí jim vysvětlit, že Tě to mrzí.
    Ono s puberťákama je to těžký, spoustě klukům se i malý prsa líběj víc než velký, ale v tomhle věku to prostě nemůžou před kamarádama přiznat a styděj se za to.
    držím palce, ať to jde;)

  • Vyprdni se na to ! Taky jsem měla malá prsa a byla jsem ráda (na základce jsem měla košíček A, na střední B, potom jsem zhubla a měla zase A a byla jsem šťastná,protože se tolik pod prsama nepotíš atd, nyní jsem těhotná a mám košíček C) ono při tělocviku to není žádná výhra :-) Pak se zase všichni smějou,když ti prsa lítaj sem a tam, ono si nevybereš. Hlavně z velkých prsou tě pak mohou bolet záda, hodně prsatic takto trpí a pak si je nechávají zmenšit. A jestli se ti smějou kluci - jsou to puberťáci a oni z toho vyrostou,neboj ;-)

  • Ahoj, neporadím co udělat pro růst. Obávám se, že nic. Jen jsem si vzpomněla, jak jsem ve škole byla taky terčem posměchu, ale v opačném případě. Měla jsem jako první holka prsa a kluci se mi smáli. Měla jsem z toho mindráky a všemožně jsem prsa schovávala. Z toho se možná dneska taky hrbím :-) Ale až po pubertě jsem přišla díky přítelovi na to, že se vlastně chlapům prsa líbí a začla jsem být hrdá na svoje prsa. Dnes mám tak nějak normální střední velikost a je to to poslední co bych na sobě řešila. Tak aspoň slova útěchy z mé zkušenosti.... to co tě dneska může možná trápit, tak ti třeba za pár let přijde jako sranda a najdeš určitě jednou chlapa, který tě přesvědčí o tom, že máš prsa ty nejkrásnější, které kdy viděl :-)




  • Asi Ti poradim, ze az na to prestanes myslet ty sama, tak uvidis, ze povyrostou samy. Nekdy si spatnou psychikou nadelame samy takovy potize. Klidne si predstavuj, jak jednou budes urostla a uvidis, jak se das do kupky. Ver, ze kdyz se Tvi spoluzaci nebudou smat Tvemu poprsi, tak si najdou neco jineho, to je holt ten vek:-(

    Ja mela opacny problem, rikali mi "bodywonders", ale to Ty si asi uz nepamatujes, v tv byvavala reklama na silikonove podprseny "samodrzky" ktery zvetsovaly objem prsou. Nakonec ten kluk, co mi tak rikal(a prijemny to nebylo) mi jeden den povida: "Muzu si sahnout?" Pak me jeste pred koncem sk. roku v devitce pozval k babicce, ze pry, kdyz ji pomuzu na zahrade, tak mi upece buchty;-):-D.. Jak jsi pochopila, ten kluk to v hlave nemel docela ok8-. a nakonec z toho vseho mi pak casem vyplynulo, ze si me tak neomalene namlouval:-D8-.8-.

  • Proto, aby ti prsa vyrostly, neuděláš nic, jen po 18 roku tak plastická operace, na kterou bych určitě nešla.. Vyřešila bych to tak. Měj se ráda taková, jaká jsi a pokud se ti někdo směje, tak má komplex sám ze sebe. I malá prsa jsou krásná prsa, jen se je musíš naučit dobře kombinovat s věcma. Vubec se netrap! Jsi krásná taková, jaká jsi :))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist