malé problémy v těhu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #36553 27.5.2011 12:33

Holky. stalo se vám v těhotenství, že jste si doktorovi postěžovaly na nějaký problém a poptaly se, jestli je to v pořádku, abyste měly jistotu?Já minule na kontrole vzpomněla, že mi trne břicho, tak jsem dostala magnezium. A při poslední kontrole jsem na otázku, jestli se cítím dobře, zmínila že se občas zadýchávám. Mám fofry v práci a navíc se léčím se štítnou žlázou. Doktor byl mrzutý, že si vždy něco najdu. Bylo mi to líto, že mě takhle odepsal,příště radši spolknu,když mě něco bude rápit. Jsem v 15.týdnu,tak mu možná přišlo, že se moc pozoruju. Jste typy, které se radši lékaře zeptají anebo se zbytečně nezaobíráte nějakými těhulkovskými maličkostmi?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já osobně se doktora už na nic moc neptám...na cokoliv sem se zeptala nebo postěžovala si mi řekl: ,,Může být"...a toť vše...takže asi tak...

  • Ja mu vzdycky na zacatku reknu, ze se mam dobre, akorat ze......napr mela jsem v noci krece, on mi rekne, ze se to muze stavat, pokud to neni k nevydrzeni,.... na jednu stranu chapu lekare, ze kdyby to mel resit s kazdou pacientkou, tak ho musi klepnout a proto dle me ma rad takove pohodarky, ktere to moc neresi. Ja vim, ze je to jeho prace,ale me by asi taky kleplo. Ja jsem na rizikovce a stejne jako kazda druha nebo mozna kazda prvni se pozorovala a vsude se na vse ptala,.....ale ted uz na to prdim, verim ze jak ma byt tak bude a navic jsem ve vetsi psychicke pohode nez kdyz jsem se sledovala, ze me tam pichlo, to boli,.....no hold nekdo ma tehu v pohode, nekoho boli zada, kycle,.....daly jsme se na to, tak musime bojovat :-) ikdyz vim, ze to neni vzdy jednoduche. Preju ti krasne tehulkovani a dle me pomaha si kolikrat povykladat bud s kamaradkou nebo s nejakou tehulkou nejlepe.

  • Záleží na doktorovi no......já mám naprosto bezvadného dr., takže se ho vždy zeptám a nikdy nemám pocit, že otravuju nebo tak .-)

  • Se mnou si dr. povídá. Spíš se diví, když mu řeknu, že vše je o.k. a ptá se mě sám na všchno možné. Když jsme řešili tvrdnutí břicha, tak vysvětloval skoro jak blbečkovi, proč se to děje jaké to mívá u které pacientky průběh. Ale asi mám štěstí. Hodně jsem slyšela, jak si holky stěžují, že jim dr. vždy jn řekne, že je to normální.

  • Mám taky skvělého dr.je ochotný a mily,dneska jsem tak třeba letěla protože mě dost pícha v břiše hlavně při chuzi,jsem ve dvacatem tydnu,muj dr.tam nebyl tak mě vyšetřil druhý a tay v pohodě,řekl že je to rostoucí dělohou a vše je v pořádku,ale když se mi něco nezdá taky běžím na kontrolu,je normální že máš strach navíc u prvnío dítěte když je všechno nové,předtím jsem měla doktora asi takového jak popisuješ ty a vyměnila jsem ho a jsem moooc rada,hlavně kvuli mimča.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 218 otázek, kterým se dostalo 271 566 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist