malá prsa

Otázku položila: Anonymní uživatelka #79747 14.11.2012 12:59

Ahojky, chtěla bych se zeptat jestli je nějákej způsob jak o trochu zvětšit prsa....?....Je mi 13let a mám 75A a mám štíhlou postavu.A je pravda že když se sprchuju a dám nejdřív teplou a potom studenou a takle dokola že se kůže spevní nebo že prsa vyrostou? :-D;-):-p Děkuju všem :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ve 13 bych určitě prsa neřešila,mě začaly pořádně růst až v 15 a v 18 jsem už měla 75C,takže tak..




  • Kdyz zvysis kaloricky prijema ohlidas si boky stehna a zadecek(cvicenim a formovanim), tak se Ti prsa zacnou zvetsovat... Nemusi to byt o moc, ale je to tak. Obvykle se jako prvni zvetsuji prsa, z vice nez 70-ti procent tukova zasoba;-). Od toho cerne pivo, a neni to blud, kdo pije pivo, miva vetsi poprsi a je to prave tim, ze zvysi kaloricky prisun;-)(pivo, kord cerne, ma vysoky obsah cukru, coz k normalni vyrovnane diete doda kalorie navic a vysledek je pribyti na vaze) . Samozrejme neni radno to prehanet nejakym precpavanim, zase si myslim, ze co mas vekem nabyt, nabydes a velka prsa, to neni vsechno:-)

  • A.t.i14.11.2012 13:23

    Ahoj, myslím, že ve 13 je zbytečné to řešit. Domnívám se, že žádná "babská rada", po které by ti určitě vyrostly prsa, neexistuje. Zvětší ti je jedině plastika. Mrkni jak je na tom mamka (babička, sestra..) a pravděpodobně jednou i ty budeš mít podobně velká prsa. A jestli stejně máš pocit, že bys je potřebovala větší, tak si poříď podprsenku s push-up efektem.

  • Ahoj, za nás se radilo, nakrájet cibuli na plátky a dát si je na prsa a nebo pít černé pivo, ale tomu už bych tolik nevěřila. Spíš té cibuli. Já to nezkoušela, neměla jsem to zapotřebí. :-)

  • Taky se radilo dát ve výšce prsou ruce dlaněmi k sobě a tlačit proti sobě asi na 5 vteřin, pak povolit a tak pořád dál. Střídání teplé a studené vody na oblast dekoltu a prsou je dobré spíše pro zpevnění pokožky.
    V tvém věku ale ještě určitě tvá prsa nemají definitivní velikost. Určitě se ještě zvětší, neboj! ;-)

  • Kelpa14.11.2012 14:30

    Jestli máš štíhlou sportovní postavu a je ti 13, tak máš prsa v pořádku......nemůžeš se srovnávat se spolužačkami, které mají 90C, když jsou mírně obézní a v ňadrech mají spíše jen tuky.......mě začaly růst prsa v 15 letech na střední škole a ostatním hubeným děvčatům ze třídy taky.....možná některá co byla o půl roku starší než já, tak na tom bylo o cm v obvodu lépe, ale žádné obrovské rozdíly tam nebyly, když nemluvím o těch spolužačkách, co byly mírně při těle až obézní.....nelam si s tím hlavu......uvidíš, že příští rok budou větší.....:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 743 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist