má už cenu delat tehotensky test ?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #381365 4.3.2018 11:22

dobry den , 23.2. jsem mela ovulaci , sex probehl 21.2. a 26.2. , mohla bych se zeptat kdy ma cenu delat tehu test , ano vim ze po vynechani ms, ale jsem strasne nedockava , zda se zadarilo ... dekujii za odpoved

holky, co na to rikate??

  • 04.03.2018 13:02:28 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk4.3.2018 11:35

    Cenu, nebo aspoň nějakou vypovídací hodnotu, to má většinou až 14 dpo. Zkusit to můžeš dřív, ale... Negativní test neznamená, že se nezadařilo, a u pozitivního je riziko, že se dovis o tehu, které může odejít s ms, a zbytečně ti to bude líto. Navíc pokud se budete snažit dýl, znamenalo by to testovat ikskrat každej měsíc, což zaprvé leze do peněz na zadruhé na nervy.

  • Moje odpoved zni- nema to cenu.
    Nicmene jsou zeny, ktere jsou stejne nedockave a testuji uz od dne poceti.
    Takze dotaz je zbytecny, udelej si to podle sebe. Ale pokuc budes tesovat tak brzo, budes jen lovit duchy. Test v den vynechane Ms nebo i par dni po je prokazatelnym dukazem, zda jsi tehotna nebo ne. Zalezi na tobe:-) za me lepsi vydrzet:-)

  • Petrakim4.3.2018 13:02

    Sama sis odpovezela.ses-li nedočkava,tak testuj.jen se prosím pak vyhybej zakladani diskuzi 10 dpo a test negativní apod.těch jsou na netu tuny a vis-li,jak to chodí,pozitiv se nedockas.jsou typický projev brzkého testování.nebo testuj v den vynechane ms,jak pises.a budes mit jasno mnohem lépe.dle tve otázky to znas dobre.na to nepotrebujes zadne dalsi odpovedi.

  • Jeste je brzo testovat..jinak doporucuji testovat v den vynechani ocekavani menzes

  • Jsou holky, ktere na tich citlivejsich testech jako wondfo nebo benu maji ducha uz 9dpo. Dost dobre jsou i testy dr.max ale co jsem cetla zkusenosti holek, zacali se vyrabet jinde a od te doby delaji luxusni polimitni duchy, takze tim verit jen do limitu :/. Jde ale taky o to, zda si mela sto pro ovulku dany den :). Mas ji zjistenou utz nebo testem? Jinak jak pise terryk ma pravdu ze testovat brzy je o nervy a to muzu potvrdit sama za sebe..jsem testovaci maniak, stalo me to zaprvé balik a za druhe jsem videla pruhy i na bile zdi...na druhou stranu chapu tu nedockavost a chtic tu carku najit. Tak ci tak jisty vysledek je stejne az po vynechani a ani ten nemusi byt vzdy sto pro.:) a abys videla ze jsem opravdu testovaci blazen davam foto sveho tezce vytestovaneho momentalniho tehotenstvi :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 221 otázek, kterým se dostalo 271 575 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist