laparoskopie

Otázku položila: Anonymní uživatelka #55781 26.1.2012 15:13

ahojky,za týden mám nastoupit na laparku,jak dlouho se bývá v nemocnici,a když mi ji dělají můžou mi vzít i vaječník,kdyby zjistili problém,nebo musí mít zvlášt papír na povolení.Nechci aby mě cokoliv vzali a moc se bojím uspání.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • V nemocnici budeš podepisovat souhlas se zákrokem, tak si ho pořádně přečti a případně nepodepisuj souhlas s odejmutím vejcovodu, domluv se s doktorem.
    Jinak se ale bát nemusíš, narkóza nic není, laparka je taky v pohodě operace, za tři dny jsi doma a budeš mít jen 2 nebo 3 jizvičky v pupíku a na břiše.

  • ze.mi26.1.2012 15:52

    Ahoj, nemáš se čeho bát:-) Uspí tě, popřejou ti dobrou noc a už o ničem nevíš. Jak je to s vaječníkem nevím, mi nic nebrali. V pondělí jsem přišla do nemocnice, v úterý jsem šla na zákork a ve středu dopoledne domů:-) Mám dvě malé jizvičky. Fakt se neboj!

  • Ivka8226.1.2012 15:53

    ahoj já jsem na laparce byla pře rokem. A v nemocnici jsem byla od pátku kdy byla operace do pondělí. Taky jsem měla strach s uspání a ani nevím jak jsem usnula:-). Mi teda brali vejcovod, protože jsem měla mimoděložní těhotenství.

  • eva11126.1.2012 16:18

    Opravdu se ničeho neboj určitě se probudíš maximálně tě bude bolet trochu víc hlava opravdu je to bezpečné.

  • ja do nemocnice nastoupila v nedeli,to mi delali akorat klystyr,v pondeli byla operace,rano mi dali nejake oblbovaky a pak me odvezli na sal,nalezla jsem na ,,kozu" a pichli mi neco di zily a nevim o nicem a probudila jsem se az na pokoji s drenem v brise,dren mi vytahli v utery a ve stredu jsem rano sla domu,mam 3 male jizvicky,tyden od operace mi obvodak vytahoval stehy.mela jsem taky hruzu z toho jestli se probudim,ale dalo se to prezit,myslim ze jsou i horsi veci,akorat nekomu byva po narkoze spatne,holky co se mnou byli na pokoji zvraceli o zivot a ja nic:-)hodne stesti...

  • kdyz jsem prezila laparku ja,prezije ji opravdu kazdy...nemocnice nesnasim a uz vubec ne zasahy do meho tela.Nastoupila jsem po domluve v nedeli vecer,rano v 6:30 klistyr pak laparka,za pul hodky to bylo hotovo a na druhy den uz sem byla doma,jedna jizvicka u pupku a druha v trisle.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist