krvácení z nosu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25620 17.2.2011 8:49

zdravím všechny snažilky, těhulky i maminky :-)
začínám druhý trimestr a čím dál častěji se mi samovolně spustí z nosu krev. I když smrkám, objevuje se na kapesníku vždycky aspon malá krevní sraženinka nebo kapka krve... nevím čím to může být. Nesetkala jste se s tím prosím některá?
díky moc za Vaše rady a přeji hezký den :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ja myslim ze to je tim, ze jsou v tehu prokrvene vic vsechny sliznice, takze i ta nosni :) ale pri zvysenem objemu krve v tehu to nevadi, kdyz se trochy zbavis ;) mela jsem na nose, ne v nose ale opravdu na nose malou ranku a pul hodiny se mi nedarilo zastavit krvaceni....takze mozna je ten nos vic prokrveny cely... kdovi :)

  • Ahoj, je to zcela normální. Zabrouzdej na netu, všude to i píšou. Je to kvůli prokrvení sliznice, stejně tak trpí těhulky i na krvácení dásní:-) můžeš být v klidu.. při smrkání to mám od třetího trimestru pořád

  • Janina7617.2.2011 10:23

    Ahojky, já jsem ve 30tt a mám stále stejný problém. Od začátku těhotenství. Způsobuje to hodně překrvená sliznice a slabé žilky. Hlavně to říct doktorce a případně si dojít na ORL Mě na to gynekoložka předepsala Ascorutin. To je na posílení cév. A hlavně si taky nechat zjistit, jak to máš s hladinou železa a srážlivostí krve. A pak se taky může stát (což mám samozřejmě taky), že mi strašně krvácí dásně. A nejen při čištění zubů.

  • Ahoj.mě se to stává taky a hlavně po ránu .nikdy jsme to neměla a teť kdýž jsem těhu tak při smrkání taky smrkám krev.Čím to je to nevím snad nám to někdo napíše.

  • Ahoj, taky mám tento problém. Měla jsem to úplně v začátku těhotenství, pak to přestalo, tak jsem si libovala, ale teď před týdnem to začalo nanovo (jsem v 19 tt). Všude na těle mám teď v těhotenství hodně vystouplé žíly, tak si říkám, že i ty cévky v nose jsou asi překrvené a naběhlé. Je to otrava, ale dělám si z toho srandu: když to nejde spodem, musí to jít vrchem ;-).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist