krváceni po sexu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #93475 24.2.2013 10:58

ahoj holky,potrebovala bych poradit.včera jsme s partnerem měli trochu živějši sex a já po něm krvácela.dnes krvácim opět plus mě boli podbrišek.menzes mám dostat za dva dny,tak doufám že to bude ono,nebo co myslte že by to mohlo byt ? ještě k tomu je možné že jsem těhotná,myslite že to mohl byt potrat ? :(
prosim za odpovědi

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Můžeš mít po náročnějším sexuálním výkonu podrážděný čípek, který je ve druhé polovině cyklu citlivější a tím pádem náchylnější ke krvácení. Pokud seš těhotná, tak se tímhle způsobem může ohlásit potrat. Ale může to mít samozřejmě i jinou příčinu. Pokud by se to opakovala, tak bych se pro klid objednala k doktorovi.

  • Ahoj, asi bys pro jistotu měla jít k doktorovi. Kamarádka mi kdysi vyprávěla, že jí přítel při divočejších praktikách nechtěně natrhl, tuším že, děložní stěnu... Asi to nebude nic vážného, párkrát se mi také stalo, že jsem trošku krvácela, ale jestli máš bolesti a ještě navíc je tu možnost těhotenství, určitě bys pro jistotu měla zajít na vyšetření. Aspoň budeš vědět, že jsi nic nezanedbala:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 274 otázek, kterým se dostalo 271 770 odpovědí a 409 841 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist