kojení a nachlazení

Otázku položila: Bývalá uživatelka #23163 9.12.2011 7:58

maminy, co používáte při nachlazení při kojení, mám nehoráznou rýmu, nechci, aby to malá chytila a ještě k tomu máme v neděli křtiny, poraďte!!!!díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kojení funguje pro dítě jako ochrana, máš v tom mléku protilátky, takže klidně koj, dítěti to jenom prospěje. Ten zázvor mi taky zabírá, hodně tekutin, vincentka je taky super, jestli máš zvýšenou teplotu tak paralen, a na bolení v krku si dávám septisan. Uzdrav se brzo!

  • lulatko9.12.2011 9:21

    Já pila brutální zázvorový čaj s medem a citronem. Ten nakonec piju vždycky, když cítím, že se o mě něco pokouší. Akorát jestli máte v rodině nějakou alergii a miminko je tím pádem potenciální alergik, tak kdyby ses na čaj v této kombinaci dala, rovněž ho hlídej, jestli se Ti třeba neosype - citron a med jsou alergeny. Ještě jsem pila Vincentku nebo ji horkou inhalovala - je rovněž přírodní a vynikající na rozpouštění hlenů.

  • Já si kupuju horký nápoj od Dr. Weisse, je čistě přírodní, bylinkový a zabírá, v těhotenství jsem ho brala vždycky, když jsem cítila, že na mě něco leze, a když kojíš, můžeš ho taky :-), uleví se ti po něm.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist