když muž kouká na druhé

Otázku položila: Anonymní uživatelka #65849 1.8.2012 8:56

Ahoj holky. Mému muži se líbí plnoštíhlé ženské, tzv. foremné, velké prsa a zadek. Takových ženských je málo (většinou jsou silnější, ale prsa malé, buďto břicho velké apod.). Já patřím k těm "foremným", ale prý bych mohla mít ještě větší prsa :-) . Když někde jsme a takovou dle jeho představ uvidí, tak ikdyž by s někým mluvil, zpozorní a kouká či ohlíží si tu ženskou. Nebo když jsme v restauaci či na dovolené, či jdeme na procházce. Já jsem to přehlížela, proč by se nekoukl, ale v poslední době mi to začíná vadit, přijde mi to trapné a říkám si, ať si "pěstuje" to svoje radši ;-). Jaký je Váš názor? Řešily by jste to? Jak? Díky za odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Neřeš to, ať kouká. Lepší než aby za nima chodil. Já mám prsa č.5 a malé břicho a mojemu bývalému se to děsně líbilo, ale na ulicích mi koukal po vychrtlinách s dvojkama. Někdy je to nepochopitelný. Možná ho upozorni, že ti to není příjemné, když je to v tvojí blízkosti. Nebo že to vypadá trapně před známýma, pokud to dělá i když jdete někam jako páry. Hlavně nežárli, je to zbytečný.

  • lulatko1.8.2012 9:13

    Muž kouká po jiných celou dobu, co jsme spolu (cca 12 let), dokonce ho na některé zajímavé objekty sama upozorňuji. :D Proč by se nekoukl, já se taky ráda podívám, ačkoliv si dotyčné samečky neprohlížím možná až tak okatě. :) Dokud za nima neběhá, Tě to trápit nemusí. :) I kdybys ho upozornila, díval by se stejně - tomu nezabráníš. Možná ho jen naťuknout, ať vyloženě nečumí, může to působit poněkud trapně.

  • Pritel kouka po jinych, ale vazne nenapadne, takze to ani nevnimam. Dost casto koukame dokonce spolu, jak pise lulatko, jsem schopna ho i na nejakou slecnu upozornit. Zrovna nedavno jsem ho pri nakupech upozornila na to, ze ma prodavacka opravdu krasny zadek a ze ji neuveritelne slusi dziny, bohuzel se nestihl podivat. Bylo mi lito, ze to nevidel. Chlapi proste koukaji po zenskych a zeny zase po chlapech. Musim ale rict, ze mame spolecneho kamarada, ktery je zenaty, dve deti, a ten na zensky vyslovene "cumi", az nam je oboum za nej trapne (netusim, jestli to dela i pred manzelkou) a i jako kamaradka bych mu kolikrat dala nejradsi facku. Takze pokud je to ten pripad, zkus mu rict (bez jakychkoli vycitek), ze koukat at kouka, ale trochu nenapadnejs. Precijen to neni ani tak kvuli tobe, ale kvuli nemu, ono totiz civejici muz se slinou u pusy zeny spis obtezuje, nez ze by jim to lichotilo. :)

  • Martasek891.8.2012 9:10

    Každý kouká, s tím nic nenaděláme, taky koukám po jiných chlapech :) Určitě to není příjemné, když do toho začne někdo mluvit, co by se komu na tom druhém líbilo více. S něčím se dá hnout, s něčím bohužel ne. Já vždy říkám Pokud se Ti něco nelíbí, najdi si jinou :) Co víc na to říci :)

  • petulinkaa131.8.2012 10:01

    Tak kdyby koukal vyložene že přeruší hovor a čumí jak se řika,to by mi vadilo,protože to delaji zoufalci,kdyby se podival jako normalne,tak jsou to chlapi žejo,takze to je normalni,ale neporovnam to,protoze muj to nedela,treba si budete myslet,ze si to myslim,ale ja sama mu kolikrat reknu ,,hele,to je pekna ženska,protože umim pochvlait ženskou kort kdyz je hezka a on mi rekne ,,a co je na ní? mě se libíš ty" protoze na vetsi prsa je taky,mam 4ky,mam i bricho,boky a zadek zase skoro zadny,takze tak,jako vetsina chlapu to dela,ale pokud by to bylo takhle vylozene okaty že čumí až se skoro poslintá,tak to by mi vadilo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist