kalendář a plodné dny

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41904 8.3.2011 21:15

Zdravím těhulky, maminky i snažilky. Chci se zeptat jak moc se dá spoléhat na ten kalendář tady a jeho plodné dny. V prosinci jsem vysadila HA a od začátku únota se s manželem milujem bez kondomu. Jaká je pravděpodobnost že otěhotním hned následující měsíc? Dík za odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Takhle kratce po vysazeni HA se neda spolehat na nic. Hormony se ti muzou jeste porad vracet do normalu, takze muzes mit i par anovulacnich cyklu, stejne tak muzes hned na prvni pokus otehotnet. Mas pravidelne cykly? Pokud ne, tak se neda spolehat na nic automatickeho. abys vedela, kdy mas ovulaci, zacni merit bazalku a nebo zkousej ovulacni testy. Pokud mas pravidelne cykly, muze mit kalendar klidne pravdu, ale i se mylit. Je to opravdu individualni. Mne treba vychazi, mam pravidelne 30 dnu dlouhy cyklus. A vim, ze dost holek tu psalo, ze jim vychazi taky a i nektere otehotnely jen na zaklade jich, ale pak je tu i druha strana. Kazda jsme jina a pravidla telu nevysvetlis.

  • Moc velka ne. Zjisti si radši ovulaci a nespolehej.co napíše kalendář:-)

  • mě se podařilo otěhotnět při pravidleném cyklu v jinou dobu, než jsem měla mít předpokládané plodné dny. Takže u mě to třeba nesedělo a ovulace probíhala jindy.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 614 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist