jsem tlustá ?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #136468 29.7.2014 11:55

ahoj ve škole my kluci říkají že jsem tlustá zejména jeden ,hrozně mě to štve ale holky se zdám akorát tak ja nevím ,poradte prosím

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zlatíčko Ty tlustá rozhodně nejsi. Ten, kdo tvrdí, že ano by si měl nechat vyšetřit zrak nebo mozek. Pokud Ti to nějací kluci ve škole tvrdí, je jisté, že mají problém sami se sebou a na Tobě si léčí svoje mindráky. Naopak, jsi moc hezká holka, myslím, že vaši na Tebe mužou být pyšní. Kluci ze školy si k Tobě tohle dovolí jen proto, že je necháš a dovolí si jen tolik, kolik jim dovolíš Ty sama.... Taky lidé kolem nás jsou odrazem toho, co si o sobě myslíme my sami, takže prosím, zakaž si myšlenky typu "Jsem tlustá", protože se vsadím, že Ty sama máš ten pocit a nejen proto, že Ti to oni říkají. Každý den se postav k zrcadlu nahá nebo jen ve spodním prádle, chvilku se na sebe dívej a NAHLAS si říkej "Mám se ráda, jsem krásná, mám krásnou postavu, miluju svoje dlouhé, štíhle nohy, miluju svoje vlasy.... (dosad si naprosto cokoliv, já v období největší deprese každý den ve ve vaně nahlas děkovala za každou část svého těla, začala jsem od prstu u nohou a skončila u vlasu). Pamatuj si, že čemu uvěříš Ty, tomu uvěří i ostatní. V momentě, kdy začneš milovat sebe samu už se nenajde žádný debil, který bude mít potřebu Tě shazovat a pokud ano, bude Ti to jedno. Ted, pokud bude mít zase podobné kecy bych mu řekla "Tak pořád lepší, než být uplně blbá, já můžu vždycky shodit, ale Tobě už se mozek nespraví", nebo se jen usměj a pokrč rameny a řekni "Tvůj názor", otoč se a budto odejdi nebo se začni bavit s někým jiným. Je přece uplně ale uplně jedno co si o Tobě kdo myslím, duležité je, co si Ty myslíš sama o sobě. A věř mi, jsi krásná holka, byla bych hrdá, kdyby moje dcera vypadala jako Ty!

  • Taylin29.7.2014 12:01

    prosim tě, vůbec je neposlouchej... máš nádhernou postavu tak se tím vůbec netrap!!

  • A.t.i29.7.2014 12:03

    A kde bys jako měla být tlustá?:-o Jsi štíhlá tak akorát.;-)

  • Prosím tě, jak ti to vůbec může někdo říct.......máš krásnou postavu:-). Na nějaké puberťácké kecy se vykašli, bud ráda, že si zdravá a pěkná holka. A až si budeš hledat kluka, musí tě mít rád takovou jaká si:-)
    Klidně toho kluka spraž odpovědí: " tlustá nebo tenká, ale na rozdíl od tebe šťastná" a snaž se ho ignorovat a on až uvidí, že to s tebou nic nedělá, dá si pokoj:-)
    Hlavně si nekaž život nějakýma dietama, opravdu máš super postavu. Rodiče jsou pyšní, že mají tak super dceru:-)

  • ty a tlustá? o.O tak to vůbec..neposlouchej je...máš parádní postavu :-)

  • ten kdo to říká ti chce jen ublížit a takovýma lidma nemá cenu se zabývat ;)

  • kluci jsou blbecci vůbec si toho nevšímej jsi hubena .-)

  • Jsi krásná a štíhlá, vůbec se těma blbečkama netrap. Měj se ráda takovou, jaká jsi. :-)

  • souhlasíms holkama. vůbec nejsi tlustá - jsi holka tak akorát, jak má fešanda být ;-)
    bohužel z takovýchhle keců vznikají prolbémy s anorexií, kdy i takto pěknýmštíhlým holkám jejich okolí říká, že jsou tlusté.

  • vůůůůůůbec nejsi tlustá....ba naopak...máš hezkou postavu,ten který ti to řekl, je ubožák, nemůžeš ho brát vážně. ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 484 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist