jsem tehotna a po sexu mam vzdy hnedy vytok,co s tim?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #51553 11.7.2012 10:13

ahoj holky chci se zeptat jsem tehotna na zacatku a vzdy po sexu mam hnedy vytok, mam stim zajit spis na pohotovost?? aby se neco nestalo??? dekuji za odpoved.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko11.7.2012 10:20

    Jestli je to jenom po sexu, tak bych se sexem určitě přestala do doby, než Tě pořádně zkontroluje Tvůj gyndr. V souvislosti se sexem to může být banalita - čípek a děloha vůbec je v těhu dost překrvená, tak to špinění po sexu může být toho důsledkem. Dalším častým důvodem špinění je přítomnost hematomu v děloze, ale to pak žena v naprosté většině případů špiní/krvácí delší dobu a nejen v souvislosti se sexem. Kdybys špinila/krvácela dlouhodobě, určitě na pohotovost zajeď. Ve Tvém případě bych se spíš zkusila ke svému gyndr. alespoň dovolat a poradit se.

  • Já na začátku taky špinila i mimo sex a tak jsme ho raději neprovozovali na doporučení lékaře celý první trimestr :-) je to blbý ale pro miminko co by člověk neobětoval. :-)

  • musím souhlasit jak lulatko tak i s okrajovkou....raději vynech sex, musíš teď koukat hlavně na miminko a néé na sex....přítel to bude muset pochopit a vydržet....ale raději se nejdříve poraď a domluv se svým doktorem...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 540 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist