jsem moc úzká

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42263 10.12.2011 16:18

ahojky chtelabych se zeptat nemám problém když se mi tam nevleze tampon???? dokonce mě i bolí, když si tam strkám prst a dva prsty tam uz nestrčím vubec, bojím se, že se do mě muj kluk nedostane az na to někdy přijde :(((((

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Můžu se zeptat kolik ti je a jaký tampon jsi zkoušela? A bylo to při menstruaci?

  • Žádná žena není "úzká". Některá má pochvu užší, některá rozšířenější, ale každá je přizpůsobená tak, aby jí poševním vchodem prošla krev při menstruaci, penis muže a potom i hlavička dítěte. To, že ti nejde zavést tampon a bolí tě to, může být způsobeno několika důvody. Napadá mě, že pokud jsi zkoušela zavést tampon mimo menstruaci, nemusela jsi být dostatečně zvlhlá, pokud jsi byla trošku ve stresu, možná i suchá a mohlo tě to "dřít". Taky mě napadlo že to může být způsobeno tím, že když je žena ve stresu, poševní svaly se jí jakoby "stáhnou". Až si budeš chtít zavést tampon, použij co nejmenší velikost (nejlepší jsou o.b. mini), počkej, až budeš mít menstruaci a v nějaké pohodlné poloze (např. v leže) si pomalu zaveď tampon. Buď uvolněná a v klidu, nic to není. Uvidíš, že se to podaří. :)

  • Nechci tě děsit ale je to problém.. Kdysi dávno jsem taky na to přišla, že nemůžu do sebe nacpat tampon, prst, nic... Hodně jsem to obrečela a nevěděla co mám dělat, tak sem se rozhodla s tím zajít na gynekologii, a tam mi bylo zděleno, že jinak než operativně to nepůjde.. Je to hodně na psychiku a budu muset nejspíš podstoupit další operaci, jelikož mám s tím pořád problém.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist