jsem jiná...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #49787 19.4.2012 14:12

Ahoj womenzonky,jak byste reagovaly na partnerovu poznámku,že byl zvyklý na jinou postavu? Nejdříve byly výmluvy,že je unavený,ve stresu,atd.,naposled mi řekl,že se sám v sobě nevyzná a neví,proč mu sex nic neříká a nakonec je to vlastně moje chyba. Máme 8-měsíčního chlapečka a stále jsem se ještě nezbavila přebytečných kilogramů,a díky tomu se mnou přítel odmítá spát. Je mi 39 a nějaké bříško mi přeci jenom zůstalo,no už nejsem tak pružná jako v 25,ale tlustá nejsem,měřím 170cm,váha 70kg,před těhot.65kg. Pořídila jsem si domů rotoped, ale vůbec na něj nemám čas,když malý spí,jsem ráda že si můžu na chvíli vydechnout,ale přítel to vůbec nechápe,myslí si,že ženy na MT mají spoustu volného času. Teď momentálně jsem zase po konizaci čipku a nějaké komplikace. Myslíte si jako já,že je povrchní sobec? Kdybych se válela od rána do večera u televize a cpala se,neřeknu ani slovo,ale takhle?Má vůbec právo něco takového říkat?? Děkuji za názory.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Je to idiot, bohužel už spolu máte malé mimi a to se těžko řeší. Měli byste si spolu sednou a vážně si promluvit, jsi dost stará na to, aby jsi měla rozum a pokud to nikam nevede, zůstat byť s malým prckem sama-pakliže máš zázemí třeba u rodičů. Pakliže jsi v situaci, kdy to nejde a nebude chtít slyšet, asi ti nějakou dobu nezbyde, než tohle snášet, ale rozumný chlap tohle nedělá, jsou takoví, ktteří pár týdnů po porodu blbnou, ale většinou se to srovná. Kdyby byl problém u tebe, pochopím, že třeba žárlí, ono asi zcela jistě žárlí a tak se snaží ti to dát jak se říká sežrat. Nevím: za mě promluvit si nabo třeba i poradna, kde to rozeberete a najdete jádro problému a řešení a nebo mu dám na výběr, buď já, dítě ty a harmonický domov a nebo naval výživné a táhni, ono někdy šok docela zabere, donutí je přemýšlet a pokud má poccit, že celý den nic neděláš, tak opravdu nedělej, starej se jen o malého a až se bude divit, kde je večeře a proč je doma binec, tak řekni, že jsi mu názorně předvedla, jak to vypadá, když nic neděláš....

  • fuuuha, tak presne ako pises, posobi ako povrchny sebec! Ako, ja rozumiem, ze ked sa postava zmeni, nemusis ho tak fyzicky pritahovat ako pred tym, ale to nie je dovod, aby ti to tak vyhadzoval. Moj muz si po svadbe vypestoval take brusisko, ze ach...tiez sa mi az tak nepaci ako pred tym, ale milujem ho stale rovnako a vobec mi to pri sexe nerobi problem, ved milujes sa s clovekom z lasky, nie pre postavu- to moze ist niekam na gymnazium za 17kami, ke toto potrebuje....je to nefer- a ta cast s tym ze zenska na materskej ma kopu casu, tak to je tiez "skvely" nazor - neskusala si mu nechat maleho aspon na niekolko hodin samemu? nech si to "uzije" ked to nic nie je :-P povedz, ze ides do fitka a nech sa stara :-P
    skoda, ze chlapi su taki ini vo vnimani okolia....keby vnimal tie filmy- hoc s 3 chlapmi a babatkom, tak by mu mozno doslo co vsetko pre neho robis....170/70 HA! nech nad sebou popremysla :/

  • Tak podle těch mír mi přijdeš úplně OK.. a to , že máš ještě bříško není nic nenormálního.. to chce čas a energii a partner ti tímhle tu energii určitě taky bere,měl by tě maximálně podpořit a ne toto.
    Partner má dokonalou postavu? Je mladší než ty?
    Sobec to každopádně je..
    měli byste o tom každopádně mluvit, ale asi to nebude jednoduchý...

    a souhlasím s mysicí.. Můj partner to na mě občas taky zkoušel- že mám přece milion času atd. Tak párkrát neměl jídlo a byl doma bordel a já si šla s malou odpočinout ven...

  • ahoj, běhával takový pěkný email o tom, jak se žena na MD nudí. a když si jeden den opravdu oddechla a manžel došel domů, všude totální bordel, dítě špinavé a kdo ví co ještě, a zeptal se, co to je, co dneska dělala. tak jen odpověděla:"Víš jak se mně vždycky ptáš, co sem celý den dělala? Tak dneska sem nedělala nic!". To jsou prostě někteří chlapi takoví. já taky takového měla, dopoledne sem ztrávila gruntováním, on odpolko došel, v předsíni na zemi našel jedno smítko a ironicky se zeptal "Mám uklízet nebo je uklizeno?". v tu chvíli sem většinou viděla rudě.

  • no tak tatínka víc zaúkoluj pomocí s mimčem. Ať si ho vezme každý den na dvě hodinky na starost on a budeš mít i čas se dát do pořádku ty. Klidně bych mu večer nechala mimčo doma, ať se postará a šla si zacvičit. Odpočineš si, odreaguješ se a bude ti fajn. Ono bude úplně stačit, když mimčo okoupe, přebalí, namastí, nakrmí a bude mít pořád co dělat. Do toho se mu čistě vykoupané mimčo pozvrací nebo pokadí a může začít znovu. Ti tatínci by si to taky měli tak aspoň na jeden den sami zkusit mít na krku malé mimčo a blbé řeči by je přešly. Do toho pereš, žehlíš, vytíráš, vaříš, řešíš každé zabrečení u mimča, málo spíš....je to náročné být matkou. Drž se.

  • petulinkaa1319.4.2012 17:23

    No tak sorry,ale to je magor.Ježiš proč takový chlapi jsou :-/ pokud si sama sesebou spokojena,tak je to jeho problem,snad te Miluje jaka si a kort,kdyz ses po mimču a že byl zvykly? co ti rekne za 10let? ze byl zvykly na to,že si byla mladší? ach jo...nemam na to co říct,snad jen - pevny nervy a nenech se schazovat,určite si krasna ženska :-) a jestli pro nej ne? at si trhne nohou,pro dalsich tisic muzu budeš :-)

  • Čauky, je to idiot a totální debil! Taky mám téměř půlroční miminko a pořád mám 10 kg nahoře (přibrala jsem v těhu 21 kg), můj manžel si sice potrpí na postavě, ale neopovážil by se mi to takhle říct, kolikrát mi řekne ať už "nežeru" nebo něco takového, třeba večer u televize, ale jinak by si to nedovolil, sice si taky myslí, že matřeská je pohoda a klídek a nedokáže si představit, co to je, ale za to, že jsem mu porodila dceru si mě rozhodně víc váží a řekla bych, že od porodu je mezi námi mnohem hlubší a krásnější vztah (byl u porodu se mnou). A ty na svůj věk máš pěknou váhu. Já mám 86 kg a 25 let.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 589 odpovědí a 409 750 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist