jsem dva měsíce před porodem,a přítel je denně v práci

Otázku položila: Anonymní uživatelka #61951 27.6.2012 18:32

Ahoj vadilo by vám, kdyby jste měli necelé dva měsíce před porodem a přítel byl pořád v práci-denně od rána do pozdního večera. Na zprávy by vám nereagoval, jen napsal jednou denně večer. Skoro se s ním nevidím, a když už tak jednou za 3dny a zase jen večer. Teď měl den volno a zase jsme ho nestrávili spolu, zavolal mu ráno kamarád tak šel za ním a mě řekl, že je za 10min zpátky že jde pro něj jen do města tak jsem mu řekla, at mi koupí něco k jídlu. Čekala jsem hodinu a půl.. Šla jsem domů a on že proč jsem se urazila :( Pohádali jsme se.. Myslím si, že někoho asi má. Jak mu mám říct at je semnou víc, bříško si ani nepohladí.. potřebuju nějaký kontakt s ním ale on nevidí neslyší. Poraďte mi prosím8-.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zeptala bych se ho na rovinu co se děje, ale.......někteří chlapi špatně nesou že je někdo jiný středobodem vesmíru ( v tomhle případě mimi) a nebo se taky může na poslední chvíli snažit vás finančně zajistit. Tohle prostě mají v povaze. mám to z trochu jiného úhlu pohledu doma. Přítel a jeho ex.....asi nikdy nepochopím co dokázal udělat pro rodinu v dávno nefunkčním vstahu, jen aby si exku "udržel" a nepřišel o kontakt s malou

  • Tak tohle vážně není hezký chování, vlastně je spíš ohavný, měl by tady být pro tebe a pro mimčo. Nenapadá mě nic jinýho než říct mu to narovinu. Já bych radši pravdu, než se trápit v nejistotě. A to má takhle danou pracovní dobu, nebo si to takhle bere sám? :-o

  • takhle to probíhalo i u nás a potom jsme přišla ex na nevěru měsíc před porodem :-( Odešla jsem od něj, o dítě se soudíme a ta největší svině jsem teď najednou já, on přece nechtěl, abych od něho odešla, ale jenom chodil za jinou a z její postele přiléhal ke mně. Jemu z toho na blití nebylo, mně ano.
    Jediná možnost, zeptat se ho na to rovnou, třeba to bude umět nějak smysluplně vysvětlit. Třeba teď tolik pracuje, aby potom mohl být jen s vámi a vynahradí ti to až bude malé na světě.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 736 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist