jsem 11tt a mám strach,nemám příznaky..

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33050 16.9.2011 13:40

ahoj maminky mám trapnou otázku je to normální?jsem v 11tt ..naposledy byl UZV 8.9. .. ve stredu jsem byla na krvi a screning a je k tomu jeste UZV ten mam na 7.10... ale mám šílený strach že miminko nežije.je to normální?nemuzu na to prestat myslelt..byvalo mi večer špatne a uz mi nic není... čtu jen příbehy na koníku jak miminka umiraji i po 10tt je to drsny nemela jsem to číst ale uz je pozde...a ted se hrozne bojim... uz at je 7.10. a jsem zase na uzv .. moc se bojim...nejsem normální že?.. :_(

tak jsem si objednala angelsounds pro klid duše .-) děkuji všem

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslim že poslední dobou si ženy sami přitěžují tím,že se děsně bojí zdali je vše ok.Ano strach tam je,ale někdy je toho fakt už moc.Já neměla příznaky ani jednou a prostě jsem věřila že to bude ok.A že jsem rizikovku měla.Přestaň myslet na blbosti.Vem si hezkou knihu,nebo jdi ven užívej si!!!

  • Martasek8916.9.2011 13:41

    Co Ti posledně řekl dr na kontrole ?

  • Bud ráda že se tě příznaky jako nevoslnost a únava vyhli :) Neboj se pokud na předchozí kontrole dopadlo vše ok, tak je to ok :) Samozřejmě tvůj strach chápu, sama jsem byla neklidná a vystrašená dokud jsem necítila pohyby :D Ale nesmíš si všechno tak brát, vnímá to i malé, pokud toto neštěstí, bohužel, potkalo některou z nás, tobě se to stát nemusí a ani nestane :) Jestli uvidíš něco kde je toto téma, zavři oči a přejed pryč :D

  • čti pozitivní věci, když už máš potřebu něco číst. Zbytečně se tím stresuješ. Pokud bude problém, budeš ho muset řešit, až přijde a ne že si ho budeš předem přivolávat. Být tebou užívám si těhotenství, až se mimčo narodí, klid už nebudeš mít nikdy :-)

  • Já měla těhotenství taky bez příznaků a vůbec mi to teda nevadilo... Užívej si to a nepřemýšlej nad hloupostma...

  • Takovéhle články vůbec nečti, akorát tě to stresuje a ty mysli teď pozitivně :-) Mě bylo blbě od 9 tt a opravdu bych ti to nepřála. Moje sestra naopak neměla vůbec nic, kdyby jí nerostlo brzy bříško, tak by ani nevěděla, že je těhotná :-)

  • ahoj, mě také vymizely veškeré příznaky asi po dvou týdnech a ani ty dva týdny jsem neměla nějaké nevolnosti, spíš jsem se musela najíst a byla jsem unavená. No a v postýlce mi odpočívá malý nezbeda. Přeji krásné těhulkování a držím pěsti.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist