jízda na kole

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32434 25.5.2011 13:51

Holky co myslíte, může mi ublížit jízda na kole? Snažíme se s manželem o mimi, ale jak víte dokud se dostaví MS nikdy nevím na čem jsem. Jde mi o to, zda mi nemůže ublížit jízda na kole už v prvních dnech těhu... někdy ujedeme za den 80 i více km. Nerada bych udělala něco špatně. Díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak to bych taky potřebovala vědět. Zítra chceme vyrazit na kolo a mrcha má dorazit v pátek....

  • Holky, já jsem se taky strašně bála něco dělat, když jsem těhu a o víkendu jsem po dlouhé době byla na kole a cítím se skvěle. Holky tady psaly, že ti sport nějak neublíží, jen na sebe musíš dávat pozor a žádné velké skákání :-) Na internetu jsem dlouho hledala, zda je sport vhodný v těhu a našla jsem, že rozhodně nijak neublíží, pokud se na to cítíš :-)

  • My jsme s manželem zplodili naše dítko na dovolené na kole v Tatrách a zítra máme termín porodu, takže myslím, že ti to neublíží.. Jak se říká, pokud se to má udržet, tak se to udrží. Pro někoho je 80km hodně, ale pro tebe to může být malina. Poslouchala bych svoje tělo. Jestli těhotná jsi nebo budeš, tak v prvních měsících těhu možná na kolo nebudeš mít ani náladu :)). Přeji hodně štěstí..

  • dám sem jeden odkaz, sama jsem taky hledala, jestli je kolo vhodné
    http://rodina-deti.doktorka.cz/maminky-rozpohybujte-sva-briska/
    někde tady na WZ dokonce jedna holka psala, že jezdila ještě v 6.měsíci na kole do práce. Pokud jsi zvyklá jezdit, tak není důvod přestávat. Spíš jen dávat pozor na pády a na přílišné vyčerpání.

  • Já jsem se dozvěděla, že jsem těhotná asi v 5.týdnu nebo 6.týdnu. Do té doby jsem jezdila do práce na kole každý den a jela jsem i na celý den na výlet do přírody, takže rozbité cesty, díry, a vydrželo. :-))) To se prostě nedá ovlivnit, to byste musely nedělat nicv hned od začátku snažení. A my se snažili dva roky! Podle mě stačí si na sebe dávat pozor po tom, co se to dozvím.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 552 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist