je pravda že po estrogenu rostou prsa?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43159 6.10.2011 14:11

Říká se že po estrogenu rostou prsa..Asi na tom něco bude.Nebo ne?????A která potravina je přímo nadopovaná estrogenem?POmůže mi když budu jíst sóju,meltu a hroznové víno?To je prý na prsa dobré..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, nedá mi to, abych nenapsala. Asi tě zklamu, ale ať budeš jíst cokoli, prsa ti nevyrostou. Je to spíš geneticky daný. (A záleží na tom kolik ti je, pokud jsi ještě hodně mladá, třeba ti růst teprve začnou). Já mám také malá prsa a vyzkoušela jsem snad vše, o čem se říká, že by po tom měly údajně růst prsa (pivo, mléko, polévky, dokonce i hormonální antikoncepci s vysokou hladinou estrogenu, po které se někomu prý prsa údajně zvětšili). Nic. I jsem schválně přibrala, v domnění, že přiberu i tam. Ale jen se mi zvětšil zadek a narostla mi druhá brada. :-) Dnes se tomu už směju, smířila jsem se s tím jaká jsem a mám se ráda. Mám zdravé seběvědomí (i bez velkých prsou) a cítím se dobře. Nakonec mám i skvělého a krásného chlapa. Pravda totiž je, že chlapi se sice rádi otočí za bujnýma křivkama, ale když tě má někdo opravdu rád, tak neřeší, jestli máš větší či menší prsa, větší či menší zadek apod. To jen my ženy jsme na sebe přehnaně náročné a k sobě přehnaně kritické.

  • Po žádném jídle, pití ani lécích prsa nevyrostou. Je to dáno a já bych to přirovnala k tomu, že noha ti taky vyroste do určité velikosti a ty s tím nic nenaděláš. Já mám malá prsa a vždycky jsem je měla ráda a přítel je stále zbožnuje. Sice jak píše anonymka výše, se chlapi rádi kouknou na pořádně prsatou ženskou, ale popravdě by to doma mít nechtěli... Můj přítel říká, že velká jsou sice pěkná, ale že má radši klidně uplně malé, ale pevné, což ty velké nebývají. Na velikosti tolik nezáleží... ;) Nějaký chlap tě bude mít rád s malejma prsama. Já mám zase velkej zadek:) A přítel mě miluje:)

  • k názoru v komentáři přidám jednu radu - dbej na držení těla a kup dobrou podprsenku(ta umí divy) . když budeš stát krásně rovně (žádné hrbení se a stydění se za malá prsa) tak uvidíš, že i menší prsa vypadají skvěle :-)

  • ahojky, taky jako by mi anonymka mluvila z duše...na začátku jsem si taky myslela, že mít velká prsa je to nejdůležitější na světě a vedle své mladší sestry jsem vypadala jak žehlicí prkno, ale našla jsem príma chlapa, který mě i má prsa miluje taková, jaká jsou :-)
    Pokud chceš něco zkusit pro dobrý pocit a neutratit za to hodně, zkus Stimulen. Stojí cca 90Kč a pár žen mi odpřísáhlo, že 100% zabírá...ne že bych tomu nějak zvlášť věřila, ale tak za zkoušku nic nedáš ;-) A maximálně můžeš opticky posílit prsní svaly pod prsy...ale co ti bylo do vínku dáno moc výrazně neovlivníš...maximálně pomocí hormonální antikoncepce a nebo mateřství :-)

  • Ahoj holky. Mám také malá prsa ale je to také otázka sebevědomí. Když doma posloucháte výtky, že jsou malá, často to vaše sebevědomí ovlivní a toto jednání našich mužů považuji za hulvátské. Copak si toho nevšimli, když byli zamilovaní? Úplně nesnáším, když naši miláčové čučí veřejně na " velký kozy " a my musíme být u tohoto divadla přítomny. Jsou to někdy taková naše malá chlupatá hloupoučká zvířátka.

  • Myslím, že něco na těch estrogenech přece jen bude. Mrkněte na: http://www.trapeni.cz/1985-sem-kluk-a-mam-prsa-x(.html;-)

  • Ahoj, ano, pravda to opravdu je.Tak to dělají i lidé, tzv. transgenders, jinými slovy, když se chce muž stát ženou a naopak. Napíchají mu několik injekcí ženského hormonu, které zapříčiní, že muži začnou růst prsa a tvarovat křivky. Proto to můžeš vyzkoušet i ty u své gynekoložky. Opravdu to funguje. Jak by asi mužům, kteří se nechávají měnit na ženy vyrostly prsa? Ano, touto cestou :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist