je mi 13 a nikdy jsem jeste nechodila s klukem

Otázku položila: Bývalá uživatelka #55394 3.1.2013 21:12

Mam problem je mi 13 let a jeste nikdy jsem s klukem nechodila, asi je nepritahuju, jaka byla vase prvni laska? Ja uz jsem mela jednoho kluka, ale nikam jsme spolu nechidili, byla to takova hezka detska laska, jen jsme si spolu hrali, a byly jsme porad spolu, jednou jsme spulu meli spat ve stanu, pak byla bourka, a on hrozne brecel, je o 3 roky starsi, myslite ze me jeste miluje?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A.t.i4.1.2013 8:22

    První dětské platonické lásky jsem prožívala už ve školce. S prvním klukem jsem chodila ve 14, ale maximálně jsme se drželi za ruku, když jsme šli ze školy domů (každý sám k sobě domů). Ve volném čase jsme spolu ani nikam nechodili. O nějakém opravdovějším chození se dá mluvit až po 15. roku. A v 17 jsem poznala svého manžela a jsme spolu doteď a to mi už táhne na 25.:-)
    Jestli ale spěcháš na chození s klukama, protože tvoje kamarádky s někým chodí a ty nechceš být pozadu, tak ti prozradím jedno tajemství, minimálně polovina toho, co vykládají, že s dotyčnými kluky dělaly, jsou výmysli, aby se udělaly zajímavějšími.;-)

  • Martasek893.1.2013 21:16

    Já měla prvního kluka v 15/16 letech, pak vztah 4 roky a pořádnou a pravou lásku mám až teď - začala ve 21 letech. Kam dnešní mládež tak spěchá, nevím :( :)

  • ahoj, já svůj první vztah měla až na vejšce (20 let) a ničeho nelituji. Teď jsme manželé a čekáme mimčo. Neříkám, že jsem po klukách nekoukala dřív, ale měla jsem malé sebevědomí, takže vše zůstávalo v teoretické rovině, v myšlenkách :-) Rozhodně se neboj - buď veselá, nemysli si, že kluky nepřitahuješ, buď sama sebou.... - a on ten vztah přijde ve správný čas sám :-) hodně štěstí :-)

  • venysek4.1.2013 7:36

    Neboj, času máš ještě spoustu :-) Já jsem měla první lásku v 15 letech, do tý doby mě kluci ani nijak nebrali.. Ale se svým manželem jsem začala chodit až ve 20 :-) Tak se neboj, že by ti ujížděl vlak a zapomeň na mindráky..

  • Jéé, jak to tady čtu, tak se vracím zpátky do školních lavic a vzpomínám na mojí první lásku v 5.třídě :) To jsme si posílali psaníčka se srdíčkama, kamarádka nás učila, jak se držet za ruku a ani jedna pusa nepadla :D Poté se z něj vyklubala moje největší láska, na kterou nezapomenu, ale to přišlo až v 18ti a byli jsme spolu 3 roky. Teď mám druhou lásku, se kterou vím, že chci být do ,,konce života" a za měsíc se nám narodí láska na celý život. Je mi 23let a od 15 do 18ti jsem neřešila kluky. To pak přišlo samo a myslím, že je řešit ve 13ti je dost brzo. Teď by ses měla zaměřovat na jakou střední pujdeš. Třeba tam na tebe čeká ten pravý ;-) Jen si správně vybrat... (školu :D)

  • z tohoto se blbě poznává, jestli tě miluje. Ale myslím si, že lidé ve 13 ještě nejsou pořádně schopni toho citu.
    Jinak já jsem se se o kluky a oni o mě začala zajímat v 16 a teď zpětně zjišťuju, že jsem na to byla skoro ještě mladá. Byla jsem jenom zklamaná a pravou lásku jsem potkala v 18,5, to teprve stojí za to a nedá se to s ničím srovnat:-) Takže klid, na kluky máš vždycky času dost. A určitě je lepší nějaký ten rok počkat, než pak být o to víc sklamaná...

  • Hooolčiny - děti!! Kam chvátáte? Píšeš ještě nikdy...a že je asi nepřitahuješ - nezapomeň že jsi ještě dítě. Samozřejmě, že už jsme ve 13. pokukovali, kdo že by se nám líbil. Ale fakt nechvátej! Když dnešní problém je, že se řeči o sexu na vás valí ze všech stran a z Amerických přihlouplých seriálů. Určitě časem na nějakého natrefíš - všechny se jednou vdají. A každá jsme kráná a každému se líbí něco jiného. Hlavně ve 13.letech nevěš hlavu!! Normálně s každým kamaraď, užívej si dospívajícího věku, soustřeď se na školu - jednu to oceníš. Všichni jsme tyto řeči měli od rodičů a jiných za trapný, ale věř, že dnes to všichni oceňujeme. A až na lásku natrefíš, do ničeho se nežeň, užívej romantiky a napětí mezi vámi - je to krásný. A patřím ještě mezi mladé.:-) To jestli slýcháš od holek a kluků nějaké řeči jak chodí s holkou/klukem a kolik jich měli - věř, že jsou to jen vytahovačný řeči a často kecaj, jen aby byli in.
    Já jsem chodila poprvé s klukem v 16. letech. Předtím jsem jen snila o své lásce a byla blahem bez sebe když jsem ji potkala a podíval se na mě. Pak jsem druhého potkala v 17.letech, zmilovaná až po uši, po dvou letech jsme splu začli chodit, jsme spolu dodnes. A nemám pocit, že bych něco zameškala a jsem ráda, že vše krásné jsem prožila až s ním.

    Tak jsem se trochu rozepsala:-D Prostě užívej, jednou to přijde, nestresuj se tím.

  • Mě se líbili kluci už ve školce, pamatuji si na kluka v 1.třídě, pak v 6.,7. ... :) Mě se bohužel vždycky líbili ti největší grázli a bylo to samozřejmě jednostranné, díkybohu. :D Tehdy jsem si myslela, že to byla zamilovanost, ale já se pobláznila pouze do jejich vzhledu a představě o nich a to nemá s láskou co dělat. Nakonec jsem se OPRAVDU zamilovala do svého nynějšího přítele, když mi bylo 16, nyní mi je 18. Zamilovala jsem se především do něj, do jeho vlastností a podstaty, do jeho duše, i když mě taky přitahuje samozřejmě. Pravá láska došla až po měsících vztahu. Jakoby se člověk milovat musel učit. :-) Někdo si prostě užívá dětství a někdo ty zatrolený kluky řeší už od školky, z toho si nic nedělej. A nevím, proč bys je jako neměla přitahovat? To si říkej teprve až ti bude 100 let. :-) Neboj, nic ti neuteče, on se ten pravej objeví možná až mnohem později, až budeš mít v hlavě větší jasno o všem. :)

  • Teď se radši pořádně uč, láska přijde sama... a zase odejde. Vzdělání ti zůstane na celý život.
    Zoufalé hledání někoho na chození je trapné (vždycky to jde vidět, i když si to dotyčná/ý neuvědomuje) a k ničemu dobrému nevede. Kluci v tvém věku jsou ještě telátka, tak se netrap tím, že teď asi nejeví zájem... oni mají teď úplně jiné zájmy než holky. Na ně to přijde tak za 3-4 roky :-)
    Jestli tě kamarád ještě miluje, vážně netuším, ale jednou určitě bude (stejně jako ty) tu historku s pláčem ve stanu a "promrhanou příležitost k romantice" dávat kamarádům k dobru jako veselou historku :-)

  • Ahoj, hele buď klidná. Taky jsem si myslela, že o kluka sotva zavadím a že je nepřitahuju, bylo mi asi 15/16 a pak jsem si řekla, že na to "prdím" a on se ten pravý jednou ukáže a o prázdninách jeden přišel, který mě měl rád, ale na mě strašně spěchal, chtěl vše rychle a hned a mě to bylo nepříjemné, najednu stranu jsem to chtěla zkončit a na druhou stranu to byl první kluk, který mě měl rád, ale kamarádka mi radila, že to nemá cenu pokud to cítím takhle a občas se mu i vyhýbám tak jsem to zkončila, chvíli to bolelo, ale pak přišel další nemůžu říci, jestli je to ten pravý, jsme spolu teprve 2 týdny, ale nikam nespěchá a doufám, že ani nebude :) takže opravdu není kam spěchat, a čím míň na to budeš myslet, tím to bude lepší, věř mi :) Zatím se plně věnuj škole a kamarádm, a zapomeň na to, co vykládají ostatní, máš celý život před sebou :) a to říkám z té mladé generace je mi 17 :) takže hlavu vzhůru a hlavně sebevědomí ;)

  • Chodit ve třinácti?,to ještě není ten správný pojem.Já měla prvního kluka v 16.Byli jsme spolu 3 roky a bylo to moc hezké.Další vztahy už byly víc o životě,ale ten pravý jsem našla až nyní,ve svém manželovi.

  • Já měla první dětskou lásku asi v 5. třídě :) vozil mi růže :) :)
    A pak jsem chodila s jedním klukem ještě, ale ten se mi teda vůbec nelíbil, to jsem se mu vyhýbala :) bylo mi asi 13 :)
    A pak jsem ve 14 a 8 měsících začla chodit s mým nynějším přítelem :)

  • Tak já ve 13 měla úplně jiný starosti. "Kluci" mě začali zajímat až na střední, to mi bylo asi 16. V uvozovkách to píšu proto, že jsem na starší chlapy :-) 1. pořádný vztah mám až se svým přítelem, se kterým jsem 4 a půl roku a máme 2 děti :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 738 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist