jakoby píchnutí v děložním čípku v těhu

Otázku položila: petulinkaa13 21.8.2012 18:34

Holky občas se mi stává jako zrovna dnes,že mi píchá jakoby v čípku,jako kdyby mi do něj nekdo píchal jehlou,nevíte cim to je?? jestli to je normalni nebo cim by to mohlo být?? nešpinim,nekrvácim to nic,ted v tom stresu s psíkem i zapomínam,že jsem těhu,ale zase jsem tohle neprijemyn píchaní pocitovala behem dne :-/

děkuji holky,to jsem potřebovala slyšet :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, já myslím, že je to úplně normální, mívám to taky :-) Je to přesně jak říkáš - jako by tě tam někdo píchal jehlou, většinou to jde i několikrát za sebou. Určitě to ale nic není, hold jsme těhu a všechny tyhle "radosti" k tomu patří :-) Jo a teď jsem v 29tt a píchání pociťuju skoro od začátku a vše je v poho.

  • Ahojky, já to pociťuji už od 16tt a tak jsem s tím šla do nemocnice, protože moje Mudr měla dovču. Doktor na mě hleděl, že to nezná a chvílema jsem si připadala jako, že jsem přišla se podívat na utz :-D Ale i přesto byl milý, ale řekl mi, že netuší, co by to mohlo být a že je vše v pořádku z jeho pohledu. Teď se mi to stává čím dál častěji. Mám pocit, jako by to způsoboval prcek svými pohyby, ale nevím to jistě. Jedna holčina se mi na to ptala u svého Mudr a ten jí řekl, že mezi močákem a čípkem je malá blanka a ta by se mohla natahovat a způsobovat to píchání. Ale těžko říct. Každopádně je to asi normální. :-)

  • Ahoj;-)ono píchání v čípku jsem měla až po porodu, a to docela dlouho než jsem se odhodlala jít k Dr. Vaginálním uzv. mě "pošťuchoval" do dělohy - nic, do vaječníku - nic, do střev - bolestí jsem nadskakovala:-D. Z gyn. hlediska jsem prý v naprostém pořádku. Odeslal mě na chirurgii - proktologii. Tam mě Dr. prohlídl a konstatoval, že jsou to začínající hemoroidy. Nechápu dodnes, kdy pořád ono píchání v čípku pociťuji, jak můžou hemoroidy bolet přes čípek:-D (asi to bude tím, že je to tak hodně blízko sebe8-.)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist