jaké plenky používáte, a jste spokojené?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #35787 5.11.2012 9:39

Holky, jakou značku plen používáte? Dneska jsem nad tím začla přemýšlet, protože jsem u hodně věcí toho názoru že když koupim např. vložky v Lidlu, tak je to to samý jako ty "značkový" akorát v jiným obalu, tak jsem koukala že tam mají i plenky, ale třeba mě vyvedete z omylu že to malý sežere zadek:-D To samý vlhčený obrousky, prostě jestli je nezbytně nutný nakupovat Pemprsky, nebo Huggies, nebo je to fakt jen o obalu a značce? Díky za názory...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • petulinkaa135.11.2012 10:24

    Jo tak já vim jen jedno,od pemprsek si koupime jedno baleni na cesty ci tak,ale jinak uz mam nakoupene látkové bavlnené :-) takže vyhlídnutí akcí nebude třeba :-D

  • Já používám jen pampersky. Nakupuji je jen v akcích a myslím si, že v akci je koupím na stejnou cenu jako plínky z DM nebo Tesca. A malému vyhovují.

  • plenky jedine znacka euro shopper - cervene baleni. prodavane v albertu. levnejsi na trhu nesezenes, kvalitou jsou stejne jako znackove plenky. co se ubrousku tyce ty z lidlu mi nesedly, kupuju huggies bo jsou pevne a dobre se s nima hovina utiraji. a plenky z lidlu jsme meli akorat od maminky kdyz byla holka uplne mala a uz si nepamatuju jake byly ani jak vyjdou cenove. jinak co se lidlu tyce je to jeden z nejkvalitnejsich retezcu u nas, protoze je nemecky. a nemci si nenechaji srat na hlavu jako cesi. taky se rika, ze do ceska putuje jenom to, co je pro nemce nestravitelne ;) to jen pro predstavu tech, co kupuji jidlo atp v kauflandu, tescu a jinych. na tohle je lidl nejlepsi. ale u tech plenek je to rozdilne, podle citlivosti tveho mimca, nekdo se osype z preparfemovanych pampersek, nekdo z obycejnych albertek, v tomhle nehraje roli znacka plenek ale citlivost tveho mimca ;) nam se mala neosypala vubec z zadnych....

  • ahoj já osobně nedám dopustit na plenky s DM drogérie používáme je od 2 měsíce dnes nám je 4 a pul :-)
    nikdy neprotekli a dost nasajou jsou na stejné urovni jako hugies jen lacnější :-)

  • Jacuzzinka5.11.2012 10:45

    Pleny používáme jedině Pampers, hlavně na ten začátek jsou skvělý premium care. Teď jelikož už máme velikost 4, používáme pampers active baby. Vlhčené ubrousky z DM babylove. Vše mohu jen doporučit.

  • Pleny z Lidlu vůbec nejsou špatné..manžel jiné ani dávat nechtěl - takže když přebaloval on, tak jedině Lidl pleny, já měla z počátku raději víc pružné a tenčí, tak jsem dávala Pampersky. Potom jsem si zvykla na Tesco a taky jsem byla spokojená. A vlhčené používám babylove z DM (na kupon jsou za supr cenu). Naopak Huggies nám nevyhovovaly ani vlhčené ani pleny.

  • Tak my kupujeme Pampers, jednou jsme koupili Huggies a letěly z okna - nic neudžely a hned protekly.

  • vyhovují nám zelené Pampers a Tesco pleny Essentials (v akcích nevycházejí tak draho), z Huggiesek se mi atopický synek osypal. Ještě jsou prý dobré plíny z DM babylove.

  • Já kupovala ty levnější i ubrousky a nebyl žádný problém.V tenkrát jsem kupovala pleny v Albertu.Když byli malincí,a kojení,tak to stejně hned pokadili:-) Nakupovala jsem co bylo v akcích.Pak už jsem si našla značky,které nejsou drahé a vydrží.

  • venysek5.11.2012 9:52

    Ahojky, já zatím mimi jen čekám, ale podle toho, co pozoruju u sestry, 2 děti, jednomu jsou 3 a druhýmu ještě není ani rok, tak vím, že rozhodně nebudu používat značkový a podporovat tak jejich marketing.. Obě jsme si se sestrou oblíbily výrobky z DM drogerie, má je kvalitní a poměrně levné, takže já určitě půjdu do nich, protože oba moji synovci mají prdelky úúúplně v pohodě :-) Možná ten rodíl mezi nimi může být ve výdrži, třeba ty vyloženě levné neudrží tolik, ale myslím, že třeba na doma je to jedno, prostě se mimi přebalí časteji.. Toť názor zatím jen teoretika :-)

  • Kupujeme plenky a ubrousky Happy. Vyhovovaly nám už u syna a vyhovují nám i teď.

  • my používáme babylove z DM, malej se mi po pamperskách osypal, taky jsem si je koupila do porodnice a pak jsem darovala, ptz jsme je nemohli používat. Po příchodu z porodnice jsme taky začali látkovat a malej v tom byl spokojenej a v pohodě.

  • Martasek895.11.2012 13:09

    Pleny oranžové Pampers, případně modré a ubrousky Babylove z DM. Mám na ně slevu :) Jinak beru levné, nic drahého.

  • Já má tříletou dceru a 3. měs. syna a u obou jsem plenky z Lidlu používala a používám (a občas z Tesca ty Gaga nebo Tesco essentials) a v pohodě. Přijdou mi kvalitou srovnatelné s těmi značkovými jako např. Pampers nebo Huggies, se kterými mám taky zkušenost: Dokonce mi přijdou lepší než třeba Huggies, se kterými jsem moc spokojená nebyla a zdálo se mi, že jsou hned pročůrané a tolik nevydrží. To samé u vlhčených ubrousků. Myslím, že často člověk u drahých věcí platí hlavně značku a to že jsou dražší vůbec nemusí znamenat, že jsou kvalitnější. Takže se toho neboj a klidně je vyzkoušej.

  • A.t.i5.11.2012 16:00

    Když se syn narodil, tak jsem používala Pampers New baby. Jiné pro novorozence nám neseděli. Poté Pampers Sleep and Play. Ale když už byl syn větší a hodně se pohyboval, tak Activ baby kvůli pružnému pasu. Vyzkoušeli jsme všechny možné značky i neznačovké, ale Pampers nám vyhovovaly nejvíce. Poté jsme ještě objevili z Tesca Gaga, takže jsme to střídali, co bylo zrovna v akci. A co se týče ubrousků, tak jsme také vyzkoušeli kde co a nejvíc nám vyhovovaly zase z Tesca Gaga modré.

  • Já teda ty bíle pampersky, ty zelené jsou strašné....jinak z těch o trošku levnější jsou taky docela dobré baby love. A co se týče pak mazání na zadeček, tak to se nám osvědčila tedkon ta mastička Panthé Baby.

  • My kupujeme hlavně Pampers.. většinou si je nakoupíme třeba po dvou nebo po třech baleních, když jsou v akci (např. teď je mají v Penny Marketu - https://www.letakomat.cz/penny-market/aktualni-letak-pondelnik-od-pondeli-27-11-2017/ ), no když nám dojdou, tak buď vezmem za plnou cenu nebo projednou koupíme levnější :) Zkoušeli jsme i jiné značky, ale malému se z toho udělala vyrážka - asi nějaká reakce na ta bělidla.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist