jake je riziko?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #53931 3.4.2012 10:39

Ahoj holky prosim vas kdyz mi vysel test na prvnim screeningu negativne celkove krome NT trosicku zvysene,jake je riziko ze v 18tydnu kdyz jdu na dalsi podrobny UTZ bude nejaka vada!Ja mam totiz strasnej strach uz o mimco prijit vazne nechci.Dekuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Promluv si o výsledcích se svým doktorem. Mě na screeningu řekli, že mám mírně zvýšené HCG a málem mě hned hnali na odběr plodové vody. Doktorka mrkla na výslekdy a řekla, že nic zvýšeného nevidí, že mám dobrý výsledek, ať se ničeho nebojím. Že je to prostě někdy tak, že si ty soukromé kliniky dohazují klienty, aby neztráceli kšefty. Jak jim nesedneš do tabulek, hned z toho dělají vědu. Ale spousta holek mi tady napsalo i normálně osobně řeklo, že měly nějakou hodnotu zvýšenou a mají zdravé děti. Já bych to zatím černě neviděla určitě si promluvila s doktorem, třeba to nic neznamená. Moc ti přeju ať jste v pořádku.

  • Borlova3.4.2012 13:58

    Já měla pětinásobně vyšší Hcg a tím pádem celkově screening pozitivní 1:300 a pak 1:180. Podstoupila jsem amniocentézu a mám zdravýho skoro tříměsíčního Danýska:-) Být tebou, tak se vůbec nebojim, trošku zvýšené Nt podle mě nic neznamená, kort když Ti to celkově vyšlo negativní. Kolik Ti vyšlo riziko? 1:kolika? A jaký bylo to NT? Neboj, šance je malá, že by něco miminku bylo, když máš všechno ostatní v pohodě.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist