jak se oholit

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46182 1.10.2011 13:47

mam otazku,je lepší se holit (tam dole )dámskou žiletkou,nebo je to lepší dámským holícím strojkem? a nebo dokonce depilačním krémem ? jak to treba delate vy?
a je lepší strojkem chlupi stříhat a nebo vytrhavat? :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já se holím zpravidla žiletkou, je to asi nejpohodlnější a nejlevnější. Jenomže nevíhoda je ta, že hned na druhý den začnu škrábat.. a s depilaci s krémy nemám dobrou zkušenost, nejsou tak účinné. Určitě je nejlepší depilace voskem, ale ta je příliš bolestivá. Záleží taky na tom, na co se cítíš a co si můžeš finančně dovolit :)

  • já se holím dámským holicím strojkem, ale není to ono, ale na to jednorázové oholení, to nějak opižlám :-)) Kdysi jsem vyzkoušela pánské jednorázové holicí strojky vícebřité a ty teda holily dost dobře, nevím jestli to byly Gilette nebo Wilkinson...fakt si nevzpomenu...ale žiletkou samotnou bych se neholila, bych se určitě 10krát řízla .-)

  • Verousek891.10.2011 15:29

    Já se holím žiletkou. Vyzkoušela jsem voskové pásky i depilační krémy, ale vůbec se mi s nimi dobře nepracovalo. Jestli depilátor nebo epilátor, to si asi budeš muset rozmyslet sama, podle toho, co ti bude více vyhovovat. Depilátor je holící strojek, který chloupek seřízne jako žiletka, tudíž už asi za 2 dny ti chloupky budou znovu narůstat. Epilátor pracuje na principu vytrhávání chloupků i s kořínky, což je rozhodně výhoda ta, že oholená zůstaneš delší dobu a nehrozí, že se řízneš, ale nevýhoda je určitě, že vytrhávání chloupků bolí. Poprvé si myslím, že to bolí hodně, ale když bys pak epilátor používala delší dobu, tak by sis zvykla (ale samozřejmě jak kdo).

  • ja roky pouzivala ziletku, ale uz me to omrzelo, se kazdych par dnu holit. na epilator bych si netroufla, protoze bych to sama nezvladla. tak jsem nakonec zvolila epilaci voskem v salonu. poprve jsem malem vyskocila z kuze, ale dalsi pokusy uz byly snesitelnejsi, ale je to o cloveku. nekoho to muze bolet vic, nekoho min. no a urcite zalezi i na financich :)

  • full.avl1.10.2011 20:06

    Já mám doma Gillette - Venus a pak ještě Wilkinson - Intuition střídám to podle toho ve kterém zrovna mám žiletku. :-))) Jinak chtěla jsem zkusit epilaci, ale nějak jsem se k tomu nedostala :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist