jak rychle ve vztahu?

Otázku položila: zirafka11 4.12.2012 16:21

Dobrý den, scházím se s jedním moc milým klukem už asi měsíc. Vídáme se ale málo, průměrně pouze 1x týdně. Zatím jsme se pouze líbali, ale podvědomě cítím, že on by asi chtěl ve vztahu pokročit. Já zatím tu potřebu nemám a on to respektuje, do ničeho mě netlačí. Ale v souvislosti s tímto jsem začala uvažovat, jak rychle na to jsou ostatní páry...kdy padla první pusa, kdy nějaké intimnější dotyky a případně kdy i první společný sex. Doufám, že někdo bude ochotný se o tyto informace podělit a tím uspokojit mou zvědavost. Díky :-)

děkuju všem za odpovědi :) očividně jsem na onoho kluka byla moc pomalá, když si našel jinou asi 10 dní potom, co jsme se líbali a já odmítla víc...holt to asi nebyl ten pravý :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Dobře si udělala, netrap se tím, takových člověk potká spoustu, ve světě je jich nespočet. Alespoň vidíš, že mu šlo o něco trochu jiného než o tebe, lepší to zjistit takhle, když sis stála za sebou samou, než potom plakat, protože si zradila sebe sama a později by to stejně přišlo. Buď za to ráda, já bych byla! Určitě potkáš kluka, který tě bude mít opravdu rád a nepůjde mu jen o ...vždyť víš. :-) A žádné ASI, nebyl to ten pravý, to teda fakt nebyl.

  • Ahoj, tak první pusa byla na prvním rande, první intimnější dotyky asi na třetím, první sex asi po 10 měsících. Nějak nám nepřišlo důležité na to spěchat. Teď jsme spolu 11. rok, 3 roky jsme manželé a máme 10ti týdenní mimi :-)

  • Ahoj, první pusa na prvním rande, první sex na třetím rande, první společný víkend po měsíci na horách, po 7 měsících jsme spolu začali bydlet, svatba po 2 letech a teď spolu čekáme miminko. Nyní jsme spolu 4,5 roku. Když jsme spolu začali chodit bylo mě 25 a manžělovi 28, každý už měl dlouhodobý vztah za sebou a tak to bylo takové jednodušší :-D Ono taky záleží kolik ti je? V 15 ti letech to bylo úplně jinak ;-)

  • Andrea0602894.12.2012 16:45

    Ahoj , já jsem s manžou 7 let , z toho máme 2 a půl roku od svatby :) a náš vztah začal kamarádskou "výpomocí" 8-. , která trvala 8 měsíců , až pak to teprve přešlo k chození a následnému sestěhování . :)

  • Tak s bývalým jsme spolu spali prakticky hned, není to nic, na co bych byla pyšná, ale byli jsme spolu 2 roky a rozchod jsem chtěla pak já, ne on :) Se současným (a snad i posledním) jsme se znali dlouho předtím, oba jsme byli zadaní, ale chtěli jsme se a když já konečně byla volná, začali jsme se vídat :) Pusy jsme si dávali napřed obyčejné na rozloučenou, nějaká líbačka proběhla tak po týdnu a sex po měsíci vztahu :) Takže asi tak. ;)

  • Martasek894.12.2012 17:17

    S nynějším mužem byla pusa při první schůzce - přijel za mnou jako kamarád, já byla zadaná, tudíž si ke mně nic nedovolil a musela jsem ho políbit já a začali jsme spolu chodit, s přítelem jsem se tedy rozešla :) Sex po týdnu, svatba po 5,5 měsích, po roce a měsíci od chození se nám narodila dcerka :) Bydlet jsme spolu začali po 14 dnech. V té době nám bylo - mně 21, jemu skoro 22let :)

  • pusa na prvním rande,po měsící stěhování, po roce svatba a tedka máme 11měsíční mimi a jsme štastní(věkový rozdíl mezi náme 19let)

  • Ahoj, tak já se s manželem líbala poprvý v den, kdy jsme se poznali :-D dotáhl ho kámoš do hospody, že příští tejden s náma razí pod stany, no a nějak jsme se do sebe zakoukali....bohužel mě na poslední chvíli odpadla nocležnice - i se stanem a neměla jsem kde být. Tak mi kamarádsky nabídl, že můžu bejt s ním ve stanu. Po týdnu stanování, líbání, doteků atd. jsme spolu měli první sex (takže vlastně po 14 dnech co jsme se znali :-D). V srpnu 2013 to bude 10 let co jsme spolu a v červnu 2013 to budou dva roky od svatby :-) Myslím, že nezáleží na tom, jak dlouho to budeš oddalovat, či zda budete mít sex hned, ale myslím, že záleží na tom zda to chcete oba :-) pokud ano, tak směle do toho, pokud ne, tak se nenech do ničeho nutit....btw. v tu dobu mě bylo 18 a mu 21 skoro 22.

  • ahoj. tak u nás to bylo nějak na rychlo..nikdy předtím se mi to nestalo....:-D sex na prvním opravdovém rande :-D od první chvíle, kdy jsem ho uviděla, jsem věděla, že to je ,,ON" a přítel cítil to samé. máme suprový vztah a čekáme naše první mimi, chlapečka :-)

  • venysek4.12.2012 17:49

    U nás to bylo po necelých dvou měsících :-) A možná by to bylo dřív, kdyby byla příležitost :-) Taky jsme se předtím už tři roky znali, byl to kamarád mého bývalého :-) Myslím, že je to o pocitech.. Pokud to nechceš jen proto, že "slušný holky" do toho tak brzo nejdou, ale jinak bys šla, tak se tomu nebraň, ale pokud se na to ještě necítíš, do ničeho se nenuť :-)

  • První pusa na 3. schůzce, první sex po roce.

  • Mám dojem, že první pusa padla asi po měsíci co jsme se znali... Možná tak na třetí schůzce od toho, co jsme se dali dohromady. Intimnější dotyky nahoře asi tak po 2 měsících a dole po 3.... No a první sex po necelým roce chození.

  • Tak u nás padla první pusa na 2. schůzce, hezky po plesu:-) už jsme se teda v té době nějakou dobu znali. A první sex byl 4 měsíce od první schůzky

  • První líbání v den kdy jsme se poznali,kdy jsem si byla zatančit s jeho přáteli-nechali jsme se unést vzájemnou přitažlivostí.Začali jsme se vídat,podnikali ruzné akce sami i s přáteli.První sex po 6 týdnech,stěhování ke mě po 8 týdnech,zásnuby po 4 měsících,oddání jsme byli po 10 měsících.To vše od prvního seznámení.Dnes jsme spolu půl roku manželé a je to ten nejůžasnější chlap,jakého jsem kdy měla:-)Už jsme měli každý něco odžité,tak nebyl duvod na nic čekat,jelikož jsme od samého začátku věděli,že jsme pro sebe ti praví.;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 525 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist