jak nepřibrat v těhotenství

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31264 9.9.2011 14:27

Prosim o rady jak nepribrat v tehotenstvi. Jsem v 6+4tt a uz sem 1 kg pribrala. Mam nadvahu a nechci vic jak 7kg za těhotenství pribrat. V jidle se omezuju. Na snídaní si davam ovoce, nejaky ten obed, na svacinu zelenina a vecer treba půl krajicku chleba s necim.sladke nejím vubec.Moc toho do sebe nedostanu je mi nevolno temer cely den. děkuji za rady jak nepribrat.metabolismus mam pomaly ale to uz i pred tehotenstvim.

dekuji vsem za vase odpovedi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • raději bych se místo diety v těhotenství zaměřila na nastudování tehnik kojení - po porodu, pokud se ti zadaří kojit, půjdou kila rychle dolů, naopak, pokud kojit nebudeš, budeš to pracně shazovat jako já u kočárku. :-)..Holka, užívej těhulkování, dej si občas čokoládu nebo koblížek, jindy se beztrestně přibrat nedá..a po porodu to shodíš.

  • Podívej se tady do encyklopedie, jsou tam rady, jak se stravovat v těhotenství a moc se neomezuj. To co píšeš si nepředstavuju jako stravu těhotné ženy :-(

  • No já nevím,ale není to zrovna těhotenství kdy se nehlídat na váze (neříkám že jíst všechno co mi padne pod ruce,ale teda já bych se nikdy v jídle neomezila) A pokud chceš přibrat jen 7 kg,tak to přeji hodně štěstí. Já si myslím,že je to prostě daný kolik žen v těhu přibere. I když si budeš váhu hlídat, ten prcek si tam udělá stejně co chce. Já jsem v 8tt jim všechno a váhu mám pořád stejnou. Moje sestra když rodila, měla nhoře 17kg a můžu říct,že to měla jen v bříšku..

  • Milá zlatá, přibereš kolem možná i 10kg. Záleží na velikosti miminka. Hodně se hýbej a jídlo moc neomezuj. Nejez za dva, ale nezapomeň, že mimi potřebuje živiny a něco sladkého taky musíš.

  • Ahojky, ja byt tebou tak neresim jestli mam 7 kilo nadvahu uz ted nebo ne. Dulezite je, ze jsi tehu a ze miminko potrebuje aby jsi jedla zdrave,vsechno a extra nepremyslet kolik ceho si muzu dat a hajit se tim, ze budu jist ovoce a zeleninu, to opravdu nestaci. Nemela by jsi premyslet o tom jestli z toho nebo onoho priberes. Vis co by za to nektere tady daly aby byly tehu a bylo by jim jedno ikdyz mozna ted maji "nadvahu" kolik pak priberou. Vzdyt tehu prece neni o tom. Kazda jsme jina a nekdo proste pribere 10kg, nekdo 20kg a nekdo taky vice. Spise jde o to mit zdrave mimi ktere zahrnes laskou at mas nadvahu ci ne!! Tohle by mela byt priorita a pak kdyz se budes citit v poho, tak to v poho bude. Preju ti at na to brzy prijdes, protoze pak si to cele budes uzivat :-)

  • Smazala jsem to co jsem zde napsala.Jedna pisatelka ví moc dobře proč.Hezké těhu...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 744 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist