jak na kondičku ?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #251372 29.3.2017 20:47

ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli máte nějaký osobní tip na to jak se dostat rychle do kondice- fyzické. Jako co se vám nejvíce osvědčilo nebo tak..
běhání osobně nepreferuju, už jen z toho důvodu, že právě dlouho nevydržím.. jinak mám ráda sporty, tak jestli máte ňáké osvědčené, na celkové posílení těla, tak prosím poraďte :)
brusle, plavání.. prostě nevím co by mohlo byt nejúčinnější, tak sem zvědavá na vaše tipy :)

  • 30.03.2017 19:16:15 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • kosicek30.3.2017 10:25

    Dlouho nevydržíš v jakém smyslu? Že tě to po měsíci přestane bavit, nebo že např. neuběhneš hodinu-dvě v kuse? Každopádně nic nejde rychle,hned a zadarmo, i když je tělo mladé, zdravé a td., je třeba postupovat uváženě, nespěchat - , kvůli zranění. Běh je na kondičku suber, že k němu člověk prakticky nic nepotřebuje a zabere o dost míň času než třeba kolo..Pak třeba plavání, koloběžka, brusle.., kruhové tréninky...

  • Mě se nejvíce osvědčily kruhové tréninky, které mi potom i trenér upravoval skoro na míru, protože jsem potřebovala více trénovat určité věci - kliky, správné dýchání při běhu. Ale měli jsme malou skupinku, to u větších skupin nepůjde, ale to vůbec ničemu nevadí. Trénink by měl být sestavý, aby posílil celé tělo. Co se týká plavání, tak to jsem zařazovala jako relax. A brusle mají smysl určitě, ale až při nějakém ostřejším tempu. Když se člověk jen tak projíždí po oválu, tak to moc efekt, teda aspoň u mě, nikdy nemělo. A nejúčinější je to cvičení, které tě bude bavit. :-)

  • Přes léto to je v pohodě, to je spousta možností. Kolo, plavání, brusle atd. podnikáme toho hodně, ale horší je to přes zimu. To tolik možností není. Chodíme taky občas plavat do krytýho bazénu a letos jsme si koupili brusle na led z https://www.bauerhockey.cz/ , tak jsme chodili každý týden bruslit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 489 odpovědí a 409 679 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist